reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hejka:)

ja dzis nieco zalatana,bo rano szybciutko wysprzatałam chate na błysk,teraz musze sie wziac za pichcenie,bo jutro zwala sie do nas rodzinka i znajomi z okazji moich jutrzejszych imienin:).

poczytam jeszcze co u was,bo jeszcze tego nie uczyniłam:), a potem oczywiscie tez bede zagladała w ramach miłego przerywnika:)

reklama
Witam po krotkiej przerwie. Nie udalo mi sie wszystkiego nadrobic ale wiekszosc tak.

U mnie wczoraj byl dzien bez wymiotow i byla rewelka, mdlosci tez mniejsze a dzisiaj niestety powrot do usciskow z kibelkiem.

devi, baw sie dobrze, pozazdroscic.

Wróciłam od lekarza.
Mamcia moja ma grype i zaraża. Ja jestem przeziębiona. Dostałam L4 do końca tygodnia, ale myślę, że przeleżę weekend i wrócę.
Będę miała teraz trochę czasu, żeby nadrobić bb :) taki plus!
Mówiłam lekarzowi o tym, że moja ginekolog skierowała mnie na to badanie i o nt mojego Dzieciaczka. Powiedział, że w ogóle mogła mnie na to badanie nie wysyłać. Mam 25 lat, nie mamy żadnych obciążeń genetycznych w rodzinie, a tylko będę się stresować.
Ja też myślę, że będzie dobrze, ale poczekam co wyjdzie z tej krwi.

Teraz będę leżeć w łóżeczku i oglądać moje ulubione seriale na necie :) pamiętniki wampirów :)))) polecam :)
pozdrawiam Wszystkie sierpnióweczki!!!:)

a85- zalecamy leżenie przez weeken pod ciepła kołderka z pilote/książka w dłoni i kubkiem gorącej herbaty :)

Kochane,z pewnością zauważyłyście,że Devi dostała uprawnienia moderatorskie. Tak jak pisałam podczas wyborów moderatora,starałam sie o 3 miejsca,no i sie udało. Wszystkie stawiamy pierwsze kroki w tej roli ,wiec co trzy głowy to nie jedna. Devi zajęła 3 miejsce podczas wyborów,wiec chyba wszystkie sie zgodzicie,ze to fantastyczna informacja:):).

Devi-gratulacje:-D:-D:-D

Kochane,z pewnością zauważyłyście,że Devi dostała uprawnienia moderatorskie. Tak jak pisałam podczas wyborów moderatora,starałam sie o 3 miejsca,no i sie udało. Wszystkie stawiamy pierwsze kroki w tej roli ,wiec co trzy głowy to nie jedna. Devi zajęła 3 miejsce podczas wyborów,wiec chyba wszystkie sie zgodzicie,ze to fantastyczna informacja:):).

Devi-gratulacje:-D:-D:-D

devi - rewelacja :)

a85 no to teraz leż pod ciepła kołderka cały weekend i popijaj ciepła herbatka z cytrynka i miodem;) i nie martw się wszytko bedzie dobrze;)

devi gratuluje:):):)

reklama
Cześć dziewczyny, coś mi się nie chce pisać ostatnio.. ale sprawdzam jak się tam macie.
Ja żyje, piersi bolą, mdłości wieczorne są nadal- już czasami bym się chciała porządnie wyrzygać zamiast tylko tak "straszyć", bo to też jest męczące.
Wczoraj była pierwsza zgaga.
Pryszcze dalej też rządzą.
Z pozytywnych- to humor jakby z lekka wrócił, więc dziewczyny w pracy odetchnęły w końcu.

Brzuch.. mam już jak balon.. nawet niektóre majtki są mi ciasne :baffled: w pracy zaczyna już być widać.
Wpadł wczoraj jeden Klient, ja siedziałam rozwalona na krześle, a on wypalił do mnie- chłopiec czy dziewczynka?
Odpowiedziałam, że nie wiem o czym mówisz- więc się speszył i uciekł.
Pewnie sobie pomyślał, że walnął największy niewybaczalny grzech haahha
Nie ma to jak zapytać się kogoś, który miesiąc i usłyszeć w odpowiedz- ale ja nie jestem w ciąży :-D:-D:-D

zdjęcie brzuchola zrobie Wam wieczorem.

Do góry