reklama
witam się i ja 
śniadanko zjedzone
zaraz musze jechać do oponiarzy wymienić koła w aucie bo h..... załozyli mi na lewej stronie mniejsze a na prawej większe średnicą 

później się odezwę
witam nową mamę .... i powiedzą ze mały przyrost naturalny ....

śniadanko zjedzone

później się odezwę
witam nową mamę .... i powiedzą ze mały przyrost naturalny ....

malapralinka
Fanka BB :)
Witam sie z ranca:-)
Kurcze tyle tu tematow poruszylyscie ze nie wiem czy dasm rade:-)
Jesli chodzi o ubrania to ja sie mieszcze:-) Ale leze w domu bo lekarz kazal wiec w zasadzie na codzien mam luzne ubrania
Pisalyscie tez o mdlosciach. Mi na szczescie przeszly one ksiazkowo bo razem z nadejsciem 12 tygodnia.
Wczesniej mialam mdlosci od rana do nocy, cale dnie..
Zgagi w zyciu nie mialam. Moze mnie ominie
?
O szkole rodzenia szczerze to nie myslalam.
Dobrze ze piszecie o poloznej bo to moja pierwsza ciaza i jestem zielona w tych tematach.
Przepraszam, ze tak ogolnikowo. Mam nadzieje, ze niedlugo sie wdroze :-)
Strasznie nas tutaj duzo. W sierpniu to chyba tylko mamy z wozkami po ulicach beda chodzily
Kurcze tyle tu tematow poruszylyscie ze nie wiem czy dasm rade:-)
Jesli chodzi o ubrania to ja sie mieszcze:-) Ale leze w domu bo lekarz kazal wiec w zasadzie na codzien mam luzne ubrania
Pisalyscie tez o mdlosciach. Mi na szczescie przeszly one ksiazkowo bo razem z nadejsciem 12 tygodnia.
Wczesniej mialam mdlosci od rana do nocy, cale dnie..
Zgagi w zyciu nie mialam. Moze mnie ominie
O szkole rodzenia szczerze to nie myslalam.
Dobrze ze piszecie o poloznej bo to moja pierwsza ciaza i jestem zielona w tych tematach.
Przepraszam, ze tak ogolnikowo. Mam nadzieje, ze niedlugo sie wdroze :-)
Strasznie nas tutaj duzo. W sierpniu to chyba tylko mamy z wozkami po ulicach beda chodzily

edyta.editt
Witajcie,miałam plany na ten tydzień,że się na zakupy wybiorę,a tu nici z planów,bo Córcia w nocy miała gorączkę-nie dużą,bo ok 38,no ale ciągnie się tak już od listopada-chyba migdałki czas wyciąć.
Grono się powiększa,a pamiętam jak na początku było tylko kilka mam.
biedroneczko zaciekawiłaś mnie ta spódniczką w C&A-pisałaś,że byłaś w Galerii Malta-hmm mi bliżej do Pestki,ale jak znam życie,to nie będzie już ich,bo kiedy to ja się wybiorę,jak Córcia chora.
Grono się powiększa,a pamiętam jak na początku było tylko kilka mam.
biedroneczko zaciekawiłaś mnie ta spódniczką w C&A-pisałaś,że byłaś w Galerii Malta-hmm mi bliżej do Pestki,ale jak znam życie,to nie będzie już ich,bo kiedy to ja się wybiorę,jak Córcia chora.
biedroneczka1980
Bedzie aż kolorowo od wózkow na ulicach miast heheeh:-):-)Witam sie z ranca:-)
Strasznie nas tutaj duzo. W sierpniu to chyba tylko mamy z wozkami po ulicach beda chodzily![]()
dzieki Biedroneczko na jutro udalo sie do internisty a o okuliste bede walczyc juz jutro na miejscu w przychodni. Zobaczymy jak dzis dzien minie. Niko dzis strasznie nie chcial do przedszkola. B. go odprowadzil zebym ja sie nie denerwowala jeszcze bardziej, plakal mu pol drogi :-( pocieszam sie tym ze popoludniami to do domu wracac nie chce ;-).
Ja od poczatku mam mdlosci a spotkania z kibelkiem mam teraz dopiero, moze to tez z powodu tego cisnienia?
przesylam duzo slonka bo u mne dzis pieknie
Ja od poczatku mam mdlosci a spotkania z kibelkiem mam teraz dopiero, moze to tez z powodu tego cisnienia?

przesylam duzo slonka bo u mne dzis pieknie
reklama