reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie z rana - mysle, ze te swedzace brzuchy to juz czas traktowac jakims kremem na rozstepy - bo teraz to juz na pewno zaczna nam rosnac...
ja na razie nie robie zdjec brzuszka bo ledwo wystaje...jak cos bedzie widac to zaczne robic...
a co do snow to ja budze sie czesciej teraz w nocy ale na razie nic mi sie nie sni charakterystycznego... a szkoda - bo moze bylaby jakas historia ciekawa do opisania...

reklama
cześć dziewczynki :-)
Kupiłam wczoraj poduchę rogala jest super,ma śliczną błękitna welurową,odpinaną poszeweczke i wypełniona jest antyalergicznym granulatem perełkowym.Bardzo duża bo ma aż 170 cm.Piewrwsza nocka już na niej przespana-naprawdę jest warta zakupu,kosztowała 89 zł.:tak:
Od kilu dni wyczaiłam ruchy mojego bobo:tak: takie pojedyncze puknięcia-nie wiem jak to opisać ale napewno nie są to jelita czy flaczki,to samo poczułam już w zeszłym tygodniu ale nie byłam pewna czy to napewno to- teraz już wiem ,że to maleństwo daje znać o sobie:-).Jak na razie czuję to bardzo rzadko bo tak z 2-3 razy w ciągu dnia nieraz w nocy.

Dzień dobry :-)
Muszę się pochwalić! Wczoraj wieczorem poczułam pierwsze łaskotanie motylków :) Śmieszne i piękne uczucie.
Dziś wizyta i gina :-D

Jestem tu jeszcze nowa, powiedzcie dziewczyny o co chodzi z galerią sierpnióweczek? Czy to moderatorka zatwierdza członkostwo? Chciałabym zobaczyć czy tylko ja mam taki brzucho tak wcześnie.

Miłego dnia! :-)

reklama
Do góry