reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

No tylko mnie wczoraj wieczorem nie było a tu takie wieści - DEVI kciuki ogromne trzymam za Ciebie!!!!!
Sama też myślałam w nocy, że się zaczęło...ale lipa jak zwykle...
Jadę zaraz do gina - trzymajcie się babki!
Flower powodzenia dla Ciebie też!!!!

reklama
angelcare - moja szwagierka właśnie nam go poleciła a że ja jako dziecko miałam bardzo często bezdech także postanowiliśmy trochę zainwestować
:) jeszcze wczoraj podpisaliśmy umowę na pobranie komórek macierzystych :)

Witajcie :-)
Devi, :szok: miałaś na mnie poczekac, raz dwa trzy foch :wściekła/y::-D Trzymam kciuki Kochana.
Kolejny raz uważam, że sexs jest przereklamowany :-( jak juz sie staruch dał namówić na bara bara, to nic to nie dało (prócz przyjemności :-D) a miałam zacząć rodzić hmmmm.... na mnie to chyba nic juz nie działa i zaczynam się coraz bardziej obawiac kroplówek :szok:
Tonya, powodzenia u gin :-)

hej dziewczynki:D
Wróciłam z laboratorium :) Świeci słoneczko:D Pralka pracuje a mi chce się żyć. Uwielbiam słoneczko.
Nawet to, że wszystko mnie boli jakoś przestaje mi tak bardzo przeszkadzać. Jeśli komuś brakuje humorku chętnie dam troszkę swojego. A dzisiaj calusi dzień siedzę sama w domku z Pomidorkiem w brzuszku bo Ł. po pracy na rowerową wycieczkę się wybiera. No i dobrze niech korzysta z pogody. Buziole
DEVI- myślami jestem z tobą
Marcelina- co to za chatka?

Witam!

Szuszu, ciasto wyszlo nie najgorsze, cale szczescie, bo bym sie juz calkiem wkurzyla :-)

Mal-gosia, Tonya, powodzenia na dzisiejszych wizytach!

Bishopka, moze sex pomoze, tylko nie tak od razu a z lekkim opoznieniem? To moja ostatnia szansa! Jak po wczorajszym nie urodzilam to juz mi tylko sex zostaje :eek: Jak sie balam infekcji, tak w ten weekend zaczynam dzialac, bo kompletnie nic sie nie dzieje i trza to przyspieszyc!

akutan,
to pieknie, u mnie tez slonko i bede sie larwic w ogrodzie. Milego dzionka!

Ciekawe co tam u Devi???
edit. Wlasnie przeczytalam, co tam u Devi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
szuszu, moze pomysle nas spisywaniem podobnych sytuacji, moj M mnie zawsze namawia i wiecznie ze mnie chuczy, jak mu cos opowiadam. Smutne jest to, ze ja mam mase takich sytuacji! :-D

Do góry