reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lunera no własnie tez mam poleconą położną, ale jest ona "prywatna" i nie wiem jak to wtedy jest z rodzeniem w szpitalach.

Lucalew dzieki za kopa :D , jutro albo pojutrze pojade na uczelnie popytac czy jeszcze mogę walczyc o tytuł ;))

Dziewczyny obudziłam się dziś w nocy leżąc na płasko i poczułam,że boli mnie podbrzusze jak na okres, czyli zakłócie, przerwa, zakłócie... przekręcilam się na lewy bok i przestało. Zasnęłam. Po jakimś czasie znów się przebudziłam leżąc na plecach i znów mnie bolało, przekręciłam się więc na lewo i było ok. Rano sie obudziłam znów na plecach i pobolewało, wstałam i nic mnie nie boli. Mały sie rusza.
Co to mogło być?

reklama
Dzień dobry dziewczyny, ja dziś nie mogłam spać, wstałam o 5 bo męczy mnie w nocy zatkany nos. To wstalam, ubrałam się i poszłam na godzinny spacer z moimi psami, bardzo mbie mni. to relaksuje ;) a dziś dzień urodzinowy, aż strach się przyznać ile to już lat strzela ;) więc po spacerku pieczenie ciasta na popołudniowe imprezowanie ;)
To miłej niedzieli i bardziej słonecznej niż u mnie, bo dziś wiatr i deszcz ;(

Lilija ja też wczoraj z przemęczenia miałam jakieś bóle ale doszłam do wniosku ze to chyba gazy mnie męczyły :D

Tak Bunia dzisiaj imprezka urodzinowa będzie :) mały solenizant właśnie wstał :)

Lucalew, wizytę mam dopiero 30.05. Jeszcze zobaczę jak to będzie, bo mimo wszystko chyba jednak to pęcherz, bo nawet jak mało pójdzie, to zawsze w odpowiednim kolorze :) bo "zdrowe" wody płodowe są chyba bezbarwne?

Lilija, obstawiam, że to młody ciśnie w tej pozycji:)

Lilija Hm nie mam pojęcia.. Ja mam takie bóle czasem ale nie budzą mnie w nocy..
Ale np kilka juz razy miałam taki ostry ból klity z prawej strony tak wyżej troszkę i tez nie wiem co to moze byc, ale to jak zaboli to sie ruszyć nie mogę iprzechodzi tak ja wiem po 10s około..

Lidia wszystkiego dobrego :)

U mnie dziewczyny po 4 rano i juz od godziny nie mogę spać bo stopy mnie bolą i gorąco mi jakoś i sie ulozyc nie mogę Eh :/ dobrze ze rano wstawać nie musze to odespie do południa..

Lidia spełnienia marzeń![emoji8]

Loveboiled sto lat dla synka![emoji4]

A ja wczoraj byłam u znajomego i później chwilę na Juwenaliach. Pojadłam grilla i pogadałam ze znajomymi, a później chwila na koncercie i pojechałam do domu bo mi się spać chciało. Mąż niestety został w domu bo przewiało go na motocyklu i go płuca bolą. A dziś obudziłam się ze sporym bólem kręgosłupa. Oby przeszło.
Miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Wszystkiego najlepszego dla solenizantow :-*
Lucalew od zawsze mam niskie ciśnienie wczoraj miałam 105/50... Dziś jest narazie wporzadku 130/90 choć wydaje mi się że ciśnieniomierz może coś szwankowac.
Co do bólu głowy bolała mnie dwa dni nie żeby ciągle tylko takie ciśnienie nieprzyjemne

Do góry