reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lunera no własnie tez mam poleconą położną, ale jest ona "prywatna" i nie wiem jak to wtedy jest z rodzeniem w szpitalach.

Lucalew dzieki za kopa :D , jutro albo pojutrze pojade na uczelnie popytac czy jeszcze mogę walczyc o tytuł ;))

Dziewczyny obudziłam się dziś w nocy leżąc na płasko i poczułam,że boli mnie podbrzusze jak na okres, czyli zakłócie, przerwa, zakłócie... przekręcilam się na lewy bok i przestało. Zasnęłam. Po jakimś czasie znów się przebudziłam leżąc na plecach i znów mnie bolało, przekręciłam się więc na lewo i było ok. Rano sie obudziłam znów na plecach i pobolewało, wstałam i nic mnie nie boli. Mały sie rusza.
Co to mogło być?

reklama
Dzień dobry dziewczyny, ja dziś nie mogłam spać, wstałam o 5 bo męczy mnie w nocy zatkany nos. To wstalam, ubrałam się i poszłam na godzinny spacer z moimi psami, bardzo mbie mni. to relaksuje ;) a dziś dzień urodzinowy, aż strach się przyznać ile to już lat strzela ;) więc po spacerku pieczenie ciasta na popołudniowe imprezowanie ;)
To miłej niedzieli i bardziej słonecznej niż u mnie, bo dziś wiatr i deszcz ;(

Lilija ja też wczoraj z przemęczenia miałam jakieś bóle ale doszłam do wniosku ze to chyba gazy mnie męczyły :D

Tak Bunia dzisiaj imprezka urodzinowa będzie :) mały solenizant właśnie wstał :)

Lucalew, wizytę mam dopiero 30.05. Jeszcze zobaczę jak to będzie, bo mimo wszystko chyba jednak to pęcherz, bo nawet jak mało pójdzie, to zawsze w odpowiednim kolorze :) bo "zdrowe" wody płodowe są chyba bezbarwne?

Lilija, obstawiam, że to młody ciśnie w tej pozycji:)

Lilija Hm nie mam pojęcia.. Ja mam takie bóle czasem ale nie budzą mnie w nocy..
Ale np kilka juz razy miałam taki ostry ból klity z prawej strony tak wyżej troszkę i tez nie wiem co to moze byc, ale to jak zaboli to sie ruszyć nie mogę iprzechodzi tak ja wiem po 10s około..

Lidia wszystkiego dobrego :)

U mnie dziewczyny po 4 rano i juz od godziny nie mogę spać bo stopy mnie bolą i gorąco mi jakoś i sie ulozyc nie mogę Eh :/ dobrze ze rano wstawać nie musze to odespie do południa..

Lidia spełnienia marzeń![emoji8]

Loveboiled sto lat dla synka![emoji4]

A ja wczoraj byłam u znajomego i później chwilę na Juwenaliach. Pojadłam grilla i pogadałam ze znajomymi, a później chwila na koncercie i pojechałam do domu bo mi się spać chciało. Mąż niestety został w domu bo przewiało go na motocyklu i go płuca bolą. A dziś obudziłam się ze sporym bólem kręgosłupa. Oby przeszło.
Miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Wszystkiego najlepszego dla solenizantow :-*
Lucalew od zawsze mam niskie ciśnienie wczoraj miałam 105/50... Dziś jest narazie wporzadku 130/90 choć wydaje mi się że ciśnieniomierz może coś szwankowac.
Co do bólu głowy bolała mnie dwa dni nie żeby ciągle tylko takie ciśnienie nieprzyjemne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry