reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Trzymam kciuki za wizyty. Blerka im bliżej porodu tym chyba będzie więcej stresu przynajmniej ja tak mam :-\ zamiast się cieszyć to ech..szkoda gadać;-)

Anney jak tam?

Natka mi chyba moja cisnie na pecherz. Chce mi się siku ide do kobelka i tylko troche udaje się zrobic i zaraz znowu mi się chce:-(

Little to jest najgorsze ta tesknota no ale cos za cos. Takie mamy czasy że dorobic mozna się najczęściej za granicą

reklama
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Dla mnie też od wczoraj chodzi po głowie ta dziewczyna, ciekawe co wykaże sekcja bo tak naprawdę nie wiadomo co było przyczyną...

Dla mnie też się udziela strach przed porodem od jakiegoś czasu, ale to chyba przez to zwolnienie i siedzenie w domu, w pracy człowiek nie ma czasu na takie rozmyślania.

Little fajnie że mogłaś zobaczyć się z rodziną:-)

Dziewczyny mam do sprzedania wozek retro na 16 calowych kolach malo uzywany. Sprzedaje z powodu kolejnej ciazy i potrzeby zmiany wozka na podwojny . Bede miala dzieci rok po roku i nie dam rady na jednym wozku bo Hania jeszcze nie chodzi. Polecam wiecej info na priv. Bardzo polecam idealny na kazde warunki. Zestaw 3 w 1 stan idealny.

Załączniki

• 1432125246481.jpg
    1432125246481.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 58
Beatko czyli znpw musisz sie oszczedzac?
Kciuki za wizytujace i gratuluje udanych :*
Ja juz po. Moj maly leniuszey znow tylko tydzien podrosl w dwa tygodnie :p i szyjka w Y wiec mam sie oszvzedzac. No i zakaz stosunkow. Powiedzialam ze juz mnie to nawet nie rusza i ze juz pajeczyna obroslam ahahahahaha :D mala wazy 1100g. A ja nadal 3kg na plusie takze nie ma tragedii.
Ech ja tez od wczoraj przybita chodze ta wiadomoscia.... to jest takie przykre bo ciaza kojarzy si e z nadzieja i nowym zyciem a nie ze smiercia.. i to moglo spotkac kazda z nas... dzis sobie gadamy a jutro moze kogos zabraknac... przerazajace...

Ja sie od zawsze bałam cc. To operacja wiec nie rozumiem cesarek na życzenie, jeśli nie ma wskazań medyczbych

IMagdus a co to znaczy szyjka w Y?

Ja juz nawet się tym nie przejmuje. .oszczedzam się ile moge ale przy dziecku to nie da się inaczej. Pewne rzeczy MUSZE zrobić i nie przeskocze tego. Wizyty mam co dwa tyg i powiedzial że w razie w podepnie mnie pod kroplowki

A Liwia juz coraz wieksza:-) pieknie

Ech dziewczyny, okropnie mnie boli [emoji17][emoji17] wody sie napije i już. Jak nic nie jem i nie pije to można jeszcze wytrzymać.
Czekam na jutro i niech robią co chcą.
Skóra nad górna warga zaczęła mi sie obluszczac.
Jestem głodna a brzuch jak kamień. Noże wieczorem do szpitala pojadę, jak ogarnę moich chłopców, bo wczoraj z ich ojcem przezyli koszmar i dzwonili o 22 żebym ich od niego zabrała [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

reklama
Blerka mój Junior też od ponad tygodnia spokojniejszy, ale wydaje mi się że ma już mniej miejsca i nie może aż takiego rozmachu wziąć jak kiedyś. Rusza się często ale delikatniej odrobinę.

Właśnie wracam z kolejnej wymianki. Później wrzucę zdjęcia w wyprawkowym.
Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Do góry