reklama
anney
Fanka BB :)
borysiatko aaaaaaaaaaa! siedzialabym caly czas u ciebie w ogordzie! jak ja tesknie za nasvymi warzywami i owocami!
my mama tylko pomdory(8 roznych krzaczkow), 3skrzynki truskawek, po 3krzaczki tymianku, rozmarynu, majeranku, miety, lemon balm, oregano, bazylia rosnie, szczypiorek i sporo lawendy
(do kapieli po porodzie mmmmm)
zadnego drzewka owocowego (za to mam bazarek hindusa z owocami minute od domu
) niestety, a ja tak kocham owoce swieze! bosz :-
-
-( tesknie za polska :-
-
-(
my mama tylko pomdory(8 roznych krzaczkow), 3skrzynki truskawek, po 3krzaczki tymianku, rozmarynu, majeranku, miety, lemon balm, oregano, bazylia rosnie, szczypiorek i sporo lawendy
zadnego drzewka owocowego (za to mam bazarek hindusa z owocami minute od domu
beata88
Anney napewno jeszcze kiedys zawitasz na stale na naszej polskiej ziemi :-*
anney
Kiedys tak...
Dzwobilam do szpitala bo boli mnie ten żołąd wrrr. Po wypytaniuno objawy etc obstawiają ucisk na woreczek żółciowy i w czwartek pobiorą Mi krew na przedrzucawkowy stan [emoji47][emoji47][emoji47] żołądek i stan prEdrzucawkowy?????? Słyszałyście o takiej zależności, czy to tylko w Uk tak???
Dzwobilam do szpitala bo boli mnie ten żołąd wrrr. Po wypytaniuno objawy etc obstawiają ucisk na woreczek żółciowy i w czwartek pobiorą Mi krew na przedrzucawkowy stan [emoji47][emoji47][emoji47] żołądek i stan prEdrzucawkowy?????? Słyszałyście o takiej zależności, czy to tylko w Uk tak???
loveboiled
Nerki chyba tak ale żołądek :/ pierwsze słyszę
loveboiled
Ból pod zebrami jest objawem.. Wiec może dlatego chcą sprawdzić czy to nie to
reklama
lucalew
Bunia forum to Cukrzyca ciazowa i zycie po niej. Z tego co napisala dziewczyna na forum to ta dziew zyna co zmarla w niedziele miala miec cc bo pojechala do szpitala bo miala skurcze. Pisala w niedzield ze na 15 ma cc. Ponoc dzisiaj jest sekcja zwłok. Z synkiem ponoc wszystko ok. Tyle wiem.
Borysiatko zazdraszczam grzadek roznych warzyw i owocow az chce sie jesc :-)
Borysiatko zazdraszczam grzadek roznych warzyw i owocow az chce sie jesc :-)