reklama

Sierpniowe mamy 2015

Borysiątko - też mam namiot :D rzodkiewki i sałaty już są, pomidory kwitną... uwielbiam namiotowanie! :)

a co do rozpakowanych czerwcówek to... o mój Boże! :szok::szok::szok:

reklama
Okropne...
U nas w szpitalu kilka lat temu również kobieta zmarła podczas cc. Trzecie cięcie,planowe w dniu dziecka i bach..tragedia...

Blerka no te co maja termin na początku miesiąca to juz zaczynaja pomału !:)
My nie mamy duzo miejsca na warzywka bo wogole nie mamy miejsca wiec mamy pomidorki, i w weekend doradzimy paprykę i ogórków kilka, a noi mam jeszcze selera i chce cebulkę i moze ten no yyyy koperek..

Lucalew no co ty mówisz.. A na jakim ty forum jesteś cukrzycowym? Ja na jedym tylko ale ostatnio wchodzę cześciej tutaj niz tam bo czasu nawet niemam ogarnąć.. Ale nie wiadomo jakie były przyczyny tez chyba ze wiesz cos wiecej..? Nigdy nie wiadomo co sie stanie czy przy cc czy przy normalnym porodzie.. Ja nawet nie chce o tym myślec .. A raczej staram sie takie myśli odkładać na sierpień ..

reklama
Jeej, to straszne co piszecie... :baffled:

Była u mnie położna i mam za wysokie ciśnienie i to może być przyczyna tych moich bóli głowy. Teraz dwa razy dziennie muszę mierzyć ciśnienie.
blerka ja mam pomidory, ogórki,paprykę, szpinak,rukolę, sałatę, rzodkwiekę, szczypiorek taki wiecznie zielony, marchewkę, pietruszkę, lubczyk, oregano, , majeranek tymianek i koperek.
I w sadku jabłonki, truskawki, maliny, porzeczki, agrest.
Co prawda po rządku wszytskeigo ale jest:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry