Kasietta &&&&&&&&&&& wracaj do zdrowia. Może to i lepiej, że jesteś w szpitalu, dobrze się Wami zajmą.
Super, ze będziesz miała sesję. Ja miałam studyjna z Franiem, wygrałam na jakiś warsztatach. A teraz chce mieć plenerowaa w lipcu z moimi chłopakami. Tylko jeszcze nie zarezerwowałam terminu.
Anney ból żoładka nie wrócił?
Niki ja nie wiem co to dostawac po żebrach, bo mój pierwszy synek leżał pośladkowo, a drugi daje mi po pępku, aż musze syknąć czasami. W pęchcerz tez dostane, to wtedy nie ma zmiłuj, trzeba szukac kibelka. Z Frankiem tego nie miałam
Bunia koła oblane z lekkim opóżnieniem, ale tak

Nasz Franio to chce tylko moim teraz jeździć. I w sobotę jak jechałam na badania a Oni w tym czasie na basen to podpytywał tatę czy pojadą nowym? Śmieszne to było, bo cały weekend udzielało mu się nasze podniecenie.
Co do promocji na dzień dziecka to może jeszcze cos będzie na dzień Matki? Słyszał ktoś?
A z kupkami to ja mam problem ostatnio... Gdzies po 22 tc zrobiły mi się zaparcia. Ze względu na probiotyki i tak zaczęłam brac colon C (pisałam o tym), ale nie bardzo pomaga. Choć to dla mnie mialby być efekt uboczny. Podobno po 20 tc wzrastają hormony m.in progesteron, a on sprzja zaparciom. Có z musze to przeczekać.
Cinamona 15 dni i F nie czuł potrzeby. Dałam spokój, widać dla niego jeszcze za wcześnie. Nie kontrolował tego, nie czul, że mu się chce, nie zauważyłam, by cokolwiek zwiastaowało siusiu. Trudno spróbuje jeszcze raz na początku lipca i wtedy już nie będzie zmiłuj.
Trzymam kciuki za Twoja małą &&&&&&
Lakara tez cos słyszałam o tym. Ale sama bym w życiu na to nie wpadła
Bunia współczuje pomysłu M. Może być tak, że będzie miała babybluesa i jeszcze teściową na głowie. Dzizas, tylko się zarąbać... Na szczęście moja mam na takie pomysły nie wpada, ale za to ciotka M na pewno. Na szczęście jak jej się powie nie, to nie. Pogadaj z M, bo to może być mega kłopot.
Tak jak Cinamona pisze, trzeba się poznac z dzieckiem, a nie latać wokół gości.
Kopfer &&&&&&&&& nie smutaj na zapas.