reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lakara, nie bardzo widze zwiazek. Chyba, ze przygotowania jakies wyczerpujace sa do chrztu... Matka chrzestna przeciez cale zycie jestes, a w ciazy tylko chwile...

HuKasietta najwazniejsze ze jestes pod opieka i lekarze i polozne za paroma wyjatkami sa w porzadku. Kible to wiesz sama ale dasz rade to przetrwac. No i jedzenie takie sobie wiec niech rodzina dokarmia :-)

A jak wyjdziesz i bedziesz po sesji to koniecznie sie pochwal :-)

Cinamona, Kruszka oby Wam sie udalo. Cinamona moja bratowa chwile sie meczyla ale nie poddala i obaj synkowie po pierwszej probie zostali odpieluchowani i ona mowila ze najgorzej zrezygnowac za szybko i ze trzeba byc cierpliwym. Tez slyszalam ze jak dziecko nie gotowe to ciezko przestawic.

Lunera no to kciuki za remont i dietkowanie. Mozarella mozrezsz jesc ale w malych ilosciach np pol kulki :-) zreszta wszystkiego sie dowiesz.

Lakara a chrztu nie mozna przelozyc na inny termin np po porodzie jak obawiasz sid w ciazy?

Przepraszam, że się wtrącę, ale chciałabym zaprosić Was na mojego bloga, na którym kuszę rozdawanymi właśnie pięknymi ubrankami Lindex :)

Nowe logo i konkurs

konkurs1.png

Lunera - właśnie przez cukrzyce nic na to przeziębienie nie mogę bać, a i domowe sposoby ograniczone.

Lakara - głupie przesady. Podobne są co do swiadkowania, a ja będę swiadkowa za miesiąc.

Werci mozna spokojnie domowymi sposobami sie ratowac. Ja mimo miodu cukry mam ok a przede wszystkim wazniejsze zeby wyleczyc infekcje niz nawet pare wynikow wyzszych cukru tak twierdzi moja diabetolog. Takze Wierci smialo woda z cytryna, miodem i imbirem czy syrop z cebuli i miodu czy nawet mleka na noc z czosnkiem i miodem :-) Mi to pomaga a cukry sa ok :-)

reklama
Wierci tak jak Lucalew pisze... Lepiej sie pare dni podleczyć i sie lepiej czuć niz sie męczyć i cukry by miały skakać.. Także miodek czy co tam wolisz i wygrzewać sie :p

Lakara co do chrztu to taki jakis przesad ze w ciazy sie nie powinno ale nie pamietam juz czemu.. Mojej znajomej przy pierwszym synku chciała swojego brata za chrzestnego i siostrę męża ale ona była w ciazy i odmówiła wlasnie przez ten hm zabobon jakis..

Lunera jeść mozna praktycznie wszystko tylko w mniejszych ilościach i cukry sa okay :D lekarz mi tak mówił, bo na początku tez sie przestraszyłam ze o matko co ja z tymi zapasami w domu zrobię ale jakoś idzie.. Ja zamiast słodzonej herbatki dolewam sobie soku np z czarnego bzu czy dzikiej róży i od razu i smak lepszy i zdrowotnie..

Do góry