• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lakara, nie bardzo widze zwiazek. Chyba, ze przygotowania jakies wyczerpujace sa do chrztu... Matka chrzestna przeciez cale zycie jestes, a w ciazy tylko chwile...

HuKasietta najwazniejsze ze jestes pod opieka i lekarze i polozne za paroma wyjatkami sa w porzadku. Kible to wiesz sama ale dasz rade to przetrwac. No i jedzenie takie sobie wiec niech rodzina dokarmia :-)

A jak wyjdziesz i bedziesz po sesji to koniecznie sie pochwal :-)

Cinamona, Kruszka oby Wam sie udalo. Cinamona moja bratowa chwile sie meczyla ale nie poddala i obaj synkowie po pierwszej probie zostali odpieluchowani i ona mowila ze najgorzej zrezygnowac za szybko i ze trzeba byc cierpliwym. Tez slyszalam ze jak dziecko nie gotowe to ciezko przestawic.

Lunera no to kciuki za remont i dietkowanie. Mozarella mozrezsz jesc ale w malych ilosciach np pol kulki :-) zreszta wszystkiego sie dowiesz.

Lakara a chrztu nie mozna przelozyc na inny termin np po porodzie jak obawiasz sid w ciazy?

Przepraszam, że się wtrącę, ale chciałabym zaprosić Was na mojego bloga, na którym kuszę rozdawanymi właśnie pięknymi ubrankami Lindex :)

Nowe logo i konkurs

konkurs1.png

Lunera - właśnie przez cukrzyce nic na to przeziębienie nie mogę bać, a i domowe sposoby ograniczone.

Lakara - głupie przesady. Podobne są co do swiadkowania, a ja będę swiadkowa za miesiąc.

Werci mozna spokojnie domowymi sposobami sie ratowac. Ja mimo miodu cukry mam ok a przede wszystkim wazniejsze zeby wyleczyc infekcje niz nawet pare wynikow wyzszych cukru tak twierdzi moja diabetolog. Takze Wierci smialo woda z cytryna, miodem i imbirem czy syrop z cebuli i miodu czy nawet mleka na noc z czosnkiem i miodem :-) Mi to pomaga a cukry sa ok :-)

reklama
Wierci tak jak Lucalew pisze... Lepiej sie pare dni podleczyć i sie lepiej czuć niz sie męczyć i cukry by miały skakać.. Także miodek czy co tam wolisz i wygrzewać sie :p

Lakara co do chrztu to taki jakis przesad ze w ciazy sie nie powinno ale nie pamietam juz czemu.. Mojej znajomej przy pierwszym synku chciała swojego brata za chrzestnego i siostrę męża ale ona była w ciazy i odmówiła wlasnie przez ten hm zabobon jakis..

Lunera jeść mozna praktycznie wszystko tylko w mniejszych ilościach i cukry sa okay :D lekarz mi tak mówił, bo na początku tez sie przestraszyłam ze o matko co ja z tymi zapasami w domu zrobię ale jakoś idzie.. Ja zamiast słodzonej herbatki dolewam sobie soku np z czarnego bzu czy dzikiej róży i od razu i smak lepszy i zdrowotnie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry