reklama
lucalew
Fanka BB :)
HuKasietta najwazniejsze ze jestes pod opieka i lekarze i polozne za paroma wyjatkami sa w porzadku. Kible to wiesz sama ale dasz rade to przetrwac. No i jedzenie takie sobie wiec niech rodzina dokarmia :-)
A jak wyjdziesz i bedziesz po sesji to koniecznie sie pochwal :-)
Cinamona, Kruszka oby Wam sie udalo. Cinamona moja bratowa chwile sie meczyla ale nie poddala i obaj synkowie po pierwszej probie zostali odpieluchowani i ona mowila ze najgorzej zrezygnowac za szybko i ze trzeba byc cierpliwym. Tez slyszalam ze jak dziecko nie gotowe to ciezko przestawic.
Lunera no to kciuki za remont i dietkowanie. Mozarella mozrezsz jesc ale w malych ilosciach np pol kulki :-) zreszta wszystkiego sie dowiesz.
Lakara a chrztu nie mozna przelozyc na inny termin np po porodzie jak obawiasz sid w ciazy?
A jak wyjdziesz i bedziesz po sesji to koniecznie sie pochwal :-)
Cinamona, Kruszka oby Wam sie udalo. Cinamona moja bratowa chwile sie meczyla ale nie poddala i obaj synkowie po pierwszej probie zostali odpieluchowani i ona mowila ze najgorzej zrezygnowac za szybko i ze trzeba byc cierpliwym. Tez slyszalam ze jak dziecko nie gotowe to ciezko przestawic.
Lunera no to kciuki za remont i dietkowanie. Mozarella mozrezsz jesc ale w malych ilosciach np pol kulki :-) zreszta wszystkiego sie dowiesz.
Lakara a chrztu nie mozna przelozyc na inny termin np po porodzie jak obawiasz sid w ciazy?
BasiaBM
Zaangażowana w BB
Przepraszam, że się wtrącę, ale chciałabym zaprosić Was na mojego bloga, na którym kuszę rozdawanymi właśnie pięknymi ubrankami Lindex 
Nowe logo i konkurs
Nowe logo i konkurs

lucalew
Werci mozna spokojnie domowymi sposobami sie ratowac. Ja mimo miodu cukry mam ok a przede wszystkim wazniejsze zeby wyleczyc infekcje niz nawet pare wynikow wyzszych cukru tak twierdzi moja diabetolog. Takze Wierci smialo woda z cytryna, miodem i imbirem czy syrop z cebuli i miodu czy nawet mleka na noc z czosnkiem i miodem :-) Mi to pomaga a cukry sa ok :-)
reklama
bunia15
Wierci tak jak Lucalew pisze... Lepiej sie pare dni podleczyć i sie lepiej czuć niz sie męczyć i cukry by miały skakać.. Także miodek czy co tam wolisz i wygrzewać sie
Lakara co do chrztu to taki jakis przesad ze w ciazy sie nie powinno ale nie pamietam juz czemu.. Mojej znajomej przy pierwszym synku chciała swojego brata za chrzestnego i siostrę męża ale ona była w ciazy i odmówiła wlasnie przez ten hm zabobon jakis..
Lunera jeść mozna praktycznie wszystko tylko w mniejszych ilościach i cukry sa okay
lekarz mi tak mówił, bo na początku tez sie przestraszyłam ze o matko co ja z tymi zapasami w domu zrobię ale jakoś idzie.. Ja zamiast słodzonej herbatki dolewam sobie soku np z czarnego bzu czy dzikiej róży i od razu i smak lepszy i zdrowotnie..
Lakara co do chrztu to taki jakis przesad ze w ciazy sie nie powinno ale nie pamietam juz czemu.. Mojej znajomej przy pierwszym synku chciała swojego brata za chrzestnego i siostrę męża ale ona była w ciazy i odmówiła wlasnie przez ten hm zabobon jakis..
Lunera jeść mozna praktycznie wszystko tylko w mniejszych ilościach i cukry sa okay