reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lucalew dzieki za wytłumaczenie.. Bo te co brałam ostatnio z trzy miesiące to wlasnie zauważyłam ze nie miały jodu.. I zmieniłam na lepsze po prostu..
A co do twojej znajomej bardzo przykra wiadomość. Szczególnie tragiczna ze to drugie dzieciątko.. Po za tym to tylko pokazuje jak zycie maluszka jest kruche mimo naszej nadmiernej wiary i optymizmu .. Dobra bo juz zaczynam sie dolowac..

Borysiatko a z ciśnieniem to rano mierzysz np po śniadaniu? Ja tez juz powinnam zacząć mierzyć z raz dziennie tak profilaktycznie.. Bo sie martwię zeby sie nic nie działo..

Cinamona niestety wszystko co jest dobre w sensie korzystniejsze dla naszego organizmu jest drogie :/ i do od podstawowych rzeczy zaczynajac niestety :/ jakieś organiczne jedzonko albo niektóre warzywa itd...Eh...

Anney ale Józio ma okularki :)

Lucalew bardzo przykra wiadomosc :( oby juz do sierpnia bylo nudno i nic nikomu sie nie dzialo. ..
Anney ale synus duperka fajna w tych okularkach :D i jesli sie nie myle podobny od Ciebie :)

Hej hej. Wyladowalismy i jesteśmy w drodze do domu.. jeszcze ze 3 godzinki.
Poszlam dzis rano jeszcze na porbanie krwi..cala pokuta juz jestem bo tyle pobran w tym tyg..
Poprosilam ladnie czy moge byc na poczatku kolejki gdyz dzis mam wylot do domu i 3 dzieci czeka w aucie.. no i jeszze w ciazy jestem.. to sie nasluchalam ze to zadne usprawiedliwienie bla bla..weszlam 7 .. kurde pobrani krwi niecala minuta... a robia jazde jakby przeze mnie musieli godzine dluzej siedziec ;( dla nich ta minuta to nic a dla mnie 40 osob przede mna to duzo.. eh

Wogle to zawiedziona jestem kultura osobista polakow.. nie wiem czy na forach nie trafia sie na takie osoby ?

Na lotnisku mialam przeboje bo nie wiem czemu policzylam ze mam 30 kg bagazu a mialam 40.. i musialam w podreczne przepakowywac hehe.. m akurat zdawal auto a ja bylam ze starszakami.. i kilka razy to nieszczesna torbe musialam dzwignac.

Pozwiedzalismy troche z chlopcami..bylismy w muzeum nauki i taka ciekawostka.. najglosniejszy krzyk czlowieka to 129 decybeli.. a moj Alex ma 120! Zaczne chodzic w zatyczkach ...

Bylismy w zoo, na statkach w gdyni, itd itp.
Ogolnie zmeczona juz jestem tym wyjazdem..

Pozniej moze was poczytam tzn nie dzis..

Akuku niestety zwłaszcza starsi ludzie patrzą na kobiety w ciąży jak na kosmitów, u lekarza to oni mają pierwszeństwo a kobieta w ciąży niech sobie czeka.. A już nie wspomnę że jak jadę do rodziców to nikt w autobusie nie ustąpił mi miejsca w kolejce do kasy też musiałam zawsze swoje odczekać..

Tylko raz miałam miła sytuacje, spieszył się na pociąg a była strasznie duża kolejka do kasy po bilet, więc stwierdziłam trudno zapłacę te 5zl wiecej u konduktora byle nie spóźnić się na pociąg, podeszłam do niego odrazu popatrzył na mnie i kazał usiąść
w pierwszym wagonie i nie dość że nie zapłaciłam więcej, to nabił mi bilet dwie stacje dalej i powiedział żeby się nie przejmować i nie trzeba było się stresować ;)
Jedna miła sytuacja od początku ciąży..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry