Borysiatko ciesze sie ze dobry wynik

a co do glukometru to lepiej zapobiegać i czasami zmierzyć sobie nawet "ot tak" niz potem leczyć i sie denerwować
Ruda co do diety wszystko zależy od nastawienie, bo wszystko jest w głowie.. Ja pare dni miałam dola i jadłam co chciałam ale od dwóch dni mi przeszła handra i trzymam dietę

potrzebowałam resetu i tyle no co zrobić...
A mnie brzuch nie swedzi.. Hm jeszcze.. A juz mnie tak wybrzuszylo.. W sumie tak to tego nie widzę ale jak patrze w lustro to wow... A tu trzy miesiące jeszcze...
Loveboiled ważne ze jest dobrze, pewnie troszkę spędzi w szpitalu przez to.. Ale najważniejsze ze sie dobrze skończyło

duży chłopiec i silny

i herbatka na złe samopoczucie ..
Lilija ja truskawki wchłaniam

to ze mogą uczulać tez słyszałam i ja chyba nawet miałam uczulenie jak byłam malutka wlasnie na truskawki i kilka innych rzeczy.. Musze mamy dopytać..
Ale jestem zdania tego co Lunera i nie zamierzam ograniczać sie na "zaś".. Co bedzie to bedzie
Haha tak nic nie jesc cinamona dobre

moja koleżanka wlasnie tak robi i nie zdarzyłam jej oświecić :/ tylko gotowane i mówi ze juz nie moze no ale to tez jej decyzja i ja podrzuciłam jej pare linków zeby poczytałam cos wiecej i nie zamierzam sie wtrącać tez bo to jej córka i nie chce wkraczać w jej no wiecie i mieć jakieś nieporozumienia z tego powodu..
Akuku dobrze piszesz [emoji106]