reklama

Sierpniowe mamy 2015

dziewczyny, czy was tez tak ciagbie strasznie na kawe???
od tygonia wtaje-mar
ze o kawie. za godzine- znow bym kawe ewypila. przed spaniem czuje smak kawy w ustach.

a ja wogole nie pijam kawy!
i msi byc fusiasta c
zerwona pemium, wodnista, czarna. innej ani rusz :szok:

help:eek:

p.s. kawe pijlam przez wiele lat moze 5 razy w roku ;)
z lulem w drugiej ciazy mialam identycznie.

reklama
Moze zachcianki ? Albo co ma takiego kawa w sobie czego twoj organizm sie domsga?

Witam nowa mamusie :-)

Jinx, poczatek porodu jest jak okres, wiec spoko dojedziesz :-) :-) :-) seriously, podziwiam cie!!!

A teraz dobranoc, ledwo zyje po wstawaniu do pracy 5.30 w tym tyg.

Witam nowa mamusie :-)

Natka moj tez nie chce slyszec o przytulankach nawet jak dostalibysmy zielone swiatlo np pod koniec ciazy hehehe ale i tak bym go zgwalcila
Jakas dziwna lekarka wlasnie to 3 usg robi sie miedzy 32 a 34tc i ja wlasnie tym pomiara ze wyszly prawie takie same mam jutro wizyte zeby sprawdzic czy maly urósł bo jak nie to do szpitala i dadza sterydy na plucka i szybciej rozwiążą ciaze takze poprosze o kciuki.

Lozka chlopcow skrecone :D
Tzn brakuje szuflad do biurek i drzwiczek do szafy i takich koszyczkow w szafach i do zawieszania bluzek tych palakow.. kurcze ze nie spojrzalam na liscie do odbioru.. no nic czekamy na poniedzialek.
W lazience nowa szafka juz wisi. Wiec lazienka praktycznie skonczona. Zostalo tylko przegladniecie co zostaje co do smieci. Posprzatane ogolnie juz mam na szczescie ;) i jeszcze m mi zawiesi wanienke dla Alicji ;) bo wkurza mnie trzymanie jej w wannie tymbardziej ze bede ja myc co kilka dni ;)

Takze jutro pozbywam sie gratow i w poniedzialek m bedzie dalej skladal jesli bedzie mial wolne. No i jak bedzie ladna pogoda to w weekend popiore malej ciuchy a poproasuje jak juz m szafe zlozy ;)

no wiadomo, ze przezyje! :-) tylko zabawnie, ze to maz robi zakazy a nie ja ;-)

No wlasnie sprawdzala w 28 tyg obwody i powiedziala, ze idealnie jak na ten tydzien itd. Ale wagi mi nie podala z USG tylko z ksiazki ile teraz moze wazyc :szok: Takze w sumie nie wiem nic na temat wagi Małej - a do tego przytylam w ciazy tylko 3 kg wiec boje sie czy na pewno ona dobrze sie rozwija.

Ona stwierdzila, ze teraz nie oplaca robic jej USG :eek:

Wiec chyba pojde prywatnie za 150 zl do innego lekarza na 3D z mezem
No jsk masz możliwość to idź prywatnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry