reklama
Sann - gratulacje! czekamy na opowiesci 
O kurcze.. a ten bol brzucha jakos zagrażał młodemu ze podjeli decyzje o cesarce tak szybko?
lidia - no nie mow! rozstaliscie si emiesiac przed porodem? Ale jesli to jedyne wyjscie to rozumiem.. lepiej teraz niz udawac ze wszystko jest ok. Niech facet przemysli swoje zachowanie! trzymaj sie dzielnie!
Kruszka - ja używałam do białego (tylko i wylacznie białego) Bielinki, wybiela świetnie
choc to oczywiscie chemia.. uzywalam w pozniejszym czasie, nie na samym poczatku.
co do opuchniecia to u mnei mimo 40st upałów na szczescie nic
I waga stoi w miejscu chyba od miesiaca..
O kurcze.. a ten bol brzucha jakos zagrażał młodemu ze podjeli decyzje o cesarce tak szybko?
lidia - no nie mow! rozstaliscie si emiesiac przed porodem? Ale jesli to jedyne wyjscie to rozumiem.. lepiej teraz niz udawac ze wszystko jest ok. Niech facet przemysli swoje zachowanie! trzymaj sie dzielnie!
Kruszka - ja używałam do białego (tylko i wylacznie białego) Bielinki, wybiela świetnie
co do opuchniecia to u mnei mimo 40st upałów na szczescie nic
loveboiled
Fanka BB :)
Haha anney juz tak nie przepraszaj 
anney
Cc pewnie dlatego że taka drobniutka jest
Wlasnie.
Jej ale beaten poekscytowana!
anney
Haha anney juz tak nie przepraszaj![]()
A skąd ja wiem, jak długo będziecie mi to przypominać hahahahhaahhahaa
[emoji13][emoji13]
reklama
bunia15
Kruszka moj tez wolo od tylu ale to dlatego ze w innych pozycjach mi jest mało wygodnie bo brzuch mnie uciska i biedny nie ma jak "działać" haha
Co do makreli to ja Lubie sałatkę taka z makreli w puszce [emoji15]
O gbs tez wczoraj pytałam i robią w lub po 35t...
Anney oby udało sie bez cc ! Mam nadzieje ze wszystko potoczy sie po twojej myśli
ja chyba ogólnie tez wole naturalnie rodzic jakos coraz bardziej nie wyobrażam sobie cc.. I wydaje mi sie to za duża ingerencja w organizm.. Chyba ze (jak wszystkie twierdzimy) nie bedzie wyjścia ale wtedy to zdrowie nas i dzieci jest najważniejsze a nie jakieś "widzi mi sie"...
Akuku no niezłe z ta ikea.. Gorzej niz brak słów [emoji32]
Co do makreli to ja Lubie sałatkę taka z makreli w puszce [emoji15]
O gbs tez wczoraj pytałam i robią w lub po 35t...
Anney oby udało sie bez cc ! Mam nadzieje ze wszystko potoczy sie po twojej myśli
Akuku no niezłe z ta ikea.. Gorzej niz brak słów [emoji32]