reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Sann - gratulacje! czekamy na opowiesci :)
O kurcze.. a ten bol brzucha jakos zagrażał młodemu ze podjeli decyzje o cesarce tak szybko?

lidia - no nie mow! rozstaliscie si emiesiac przed porodem? Ale jesli to jedyne wyjscie to rozumiem.. lepiej teraz niz udawac ze wszystko jest ok. Niech facet przemysli swoje zachowanie! trzymaj sie dzielnie!

Kruszka - ja używałam do białego (tylko i wylacznie białego) Bielinki, wybiela świetnie :) choc to oczywiscie chemia.. uzywalam w pozniejszym czasie, nie na samym poczatku.

co do opuchniecia to u mnei mimo 40st upałów na szczescie nic :) I waga stoi w miejscu chyba od miesiaca..

Taaaaaaaak haha wiem. Z automatu wpisałam myśląc o synku Lidii (posta
Pisałam moment wcześniej )

ProsE
O wybaczenie [emoji16][emoji16]

To u mnie też na szczęście waga stanęła już prawie miesiąc temu. Tak +\- 0,5 kg
Fuuu jadę autobusem i wsiadło trzech żuli!!

Anney masz rację mam dostęp, zagapilam się. Muszę iść zrobić obiad, a nie mogę, bo tutaj tyle się dzieje haha
Mały ma czkawke hihi przynajmniej raz dziennie;(

reklama
Kruszka moj tez wolo od tylu ale to dlatego ze w innych pozycjach mi jest mało wygodnie bo brzuch mnie uciska i biedny nie ma jak "działać" haha :D

Co do makreli to ja Lubie sałatkę taka z makreli w puszce [emoji15]

O gbs tez wczoraj pytałam i robią w lub po 35t...

Anney oby udało sie bez cc ! Mam nadzieje ze wszystko potoczy sie po twojej myśli :) ja chyba ogólnie tez wole naturalnie rodzic jakos coraz bardziej nie wyobrażam sobie cc.. I wydaje mi sie to za duża ingerencja w organizm.. Chyba ze (jak wszystkie twierdzimy) nie bedzie wyjścia ale wtedy to zdrowie nas i dzieci jest najważniejsze a nie jakieś "widzi mi sie"...

Akuku no niezłe z ta ikea.. Gorzej niz brak słów [emoji32]

Do góry