• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lakara ja zgłosiłam sie na maternity ward do szpitala bo nie czułam ruchów za bardzo przez jeden dzien podłączyli mnie do ktg i chcieli mnie zatrzymać na noc ale nie chciałam wiec kazali sie zgłosić na drugi dzien z rana zeby monitorować małego ponownie i powiedzieli ze mam czekać na telefon zeby zrobic dodTkowo usg (choć miałam tydzien wcześniej planowe) po dwóch dniach dostałam tel ze następnego dnia mam sie zgłosić zrobili usg i dopiero poinformowali mnie ze nie czuje duzo ruchów przez to ze mam łożysko z przodu i to przez to mam sie nie martwić, szkoda tylko ze tyle miesięcy sie schizowalam a oni wiedzieli o tym po 1 usg jakie miałam !!!
Powodzenia :) myśle ze jak powiesz o ruchach to powinni ci zrobic dodatkowe usg

Wiadomosc I Od Sann!!

Mala ma zapalenie pluc, wiec dostaje antybiotyk, pomagają jej oddychać, ale jest stabilna, nie pogarsza sie a sann czuje sie ok.

Lenka wazy 2150 wiec idealnie niemalże jak wyliczyli na usg.

Trzymamy kciuki za lenke!!' Niech nam panieneczka do zdrowia wraca szybko!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ostatnia edycja:
Kciukasy za Lenke&&&&&&&
Anney ja jeszcze nie moge rodzic bo wlasnie dywany pierzemy i na komode jeszcze czekamy ;)
Dobrze ze zaszyta jestem bo wydaje mi sie ze maly by wypadł mi i bez skurczy :D tak nisko siedzi i uciska mi na szyjke i odbyt. I skurcze juz tez niczego sobie bywaja.
Reszte objawów ze to tuz tuz tez mam ale nic z tego Leos droga ewakuacyjna zamknieta do wtorku.
Na razie NO EXIT!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry