reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Gratulacje Sannnn!!!!!!!
Kciuki za Lenke, obyscie szybko doszly do formy.

Ja tez mam termin jak Sann na 15.08 :-)

Lidia, to na pewno trudna decyzja. Dobrze, ze rodzina cie wspiera. Odzywaj sie do nas tez jak bedziesz czula, ze potrzebujesz wsparcia!

A ja widzialam sie w poniedzialek z polozna, w szpitalu. Przypomnialo mi sie jak to jest, ekscytacja, lek, no i ten bol i wysilek... Laski rodzily obok, jak my omawialismy plan porodu i in szczegoly.

Generalnie - na Zelaznej dziewczyny ciasno jest ostatnio, wszystkie sale zajete, kolega rodzil 2 tyg temu i bylo podobnie.
Masaz krocza mam robic z olejku migdalowego i wit E. od 37 tyg.
Na twardnienia brzucha magnez i nospa a po 37 polecila brac Oeparol (olej z nasion wiesiolka).
Ktg pierwsze mam po 36 tyg., to ze wzgledu na cukrzyce. Normalnie zalecenie jest 5 dni po terminie.

Sann Gratulacje! Zdrówka dla WAS:)

Mam termin dzień po Twoim, a więc właśnie sobie uświadomiłam,że termin terminem....

ps Twoja mała ma 2100 coś, a mój mały 2800 a różnica 1 dnia :D

Mi też twardnieje dziś brzuch mocno, od góry nad pępkiem. Mały jest dziś baaaardzo spokony i prawie go nie czuję. Przestraszyłam się nawet jak przez pół godziny zaczepek sie nie odzywał. Ostatecznie sie rusza co jakiś czas, ale na spokojnie dziś. Oprócz tego dzis prawie nic nie robiłam, byłam tylko w sklepie po płytki i leżałam, a nogi mam opuchniete jak bańki!! Nic na nie nie działa. Nie wiem co zrobić. Na każdej wizycie mówie o opuchliżnie i za każdym razemmówią,że jesli wyniki badan mam ok to jest ok. A ja dziś mam je jak bańki i na dodatek goraco mi w nie. Nie wiem co zrobić. Czy jechac specjalnie na IP. W końcu codziennie mam opuchniete, ale nie wiem czy tym razem nie ma to związku z małym i jego lenistwem dziś.

Ostatnia edycja:
Lilija stopy do miski z zimna wodą :D
Ja mam lekko napuchniete, położna mówiła ze to normalne w te upały..
Ale jeśli masz mocno spuchniete i to jak banki to chyba nie jest całkiem normalne.. Hmm

nie wiem skad to zapalenie pluc i nei chcialam meczyc naszej sann. niech lezy. na pewno nam napisze wszystko niedlugo.
zeby tylko malenka szybko do formy doszla!

Love moczę codziennie w misce, nie pomaga za bardzo, może lekko zejdzie opuchlizna i juz nie sa gorace- to wszystko

reklama
Ojej zapalenie płuc... Maleństwo siły do walki jak najwięcej Ci wysyłam :*

Ja w sumie twardnienie zawsze mam od góry brzucha, to jedynie dyskomfort bo prawdziwe skurcze to taka jazda że nie da się pomylić z niczym :)

Do góry