reklama

Sierpniowe mamy 2015

Sann - super wieści!
Borysiatko - trzymam kciuki!
Evelinka - my narzekamy ciągle... a Ty to wszystko masz razy trzy... Jesteś dzielna bardzo!

Na TVNie Harry Potter <3

P. walczy z lampami Leona jak wygramy to wrzucę na wyprawkowy fotkę ;)

reklama
Dziewczyny poprosze o kopa w tylek ! Co bym poszlq i poprasowala ciuszki malej. Po czym spakowala torby do konca.. po czym przeniosla moje ciuchy z starej do nowej szafy robiac przy tym segregacje..wywalajac to czego nosic nie bede... moze ktos mi powjedzjec ze jestem leniem smierdzacym ? I jak tak dlaej pojdzje to dziecka kolyske miedzy kartony wstawie?

Blerku, leze w wannie i odprężamy zbolałe uda.
Dziekuje, ze pytasz [emoji173]️

Evelinkua, jesteś bohaterka!!!!

Dziewczyny nowe. W wątku lista sierpniowek albo mi na priva napisać wasze dane, dzieciaczków, imię i datę porodu.
Będę edytować za godzinę wątek i listę, wiec choc chop! Potem juz będę zbierać za to characz [emoji12][emoji12][emoji12][emoji317][emoji317][emoji317][emoji317][emoji317] (ch czy H? )

Nie jest źle Adam wrócił mogłam się wreszcie wykąpać - sama już nie umiem wejść do wanny, a tym bardziej wyjść, z myciem też już nie bardzo - i trochę mnie to irytuje ... potrzebowałam wsparcia bo dziś na prawdę wszystko boli, a same rozmowy przez tel to chwilowo za mało. Ale już jest lepiej potrzebowałam przypominajki dlaczego walcze:-)

Akuku, nie jesteś leniem. Absolutnie! Masz juz 3dzieci i ma prawo ci sie nie chcieć robić piepr....zonej segregacji.
Bo mi z dwójka starszych i domem sie nie chce, a co dopiero tobie.

Evelinka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ na prawde jesteś cholernie dzielna, waleczna i nawet nie jęczysz, mimo bólu i wielu wielu niedogodności i dolegliwości.

reklama
Anney dzieki :*
Ja sie nawet z firmy nie rozliczylam jeszcze.. niby jest czas ale chce to zrobic przed porodem..jezu jaka ja leniwa jestem ;/

Ide prasowac bo znowu odloze na jutro i na jutro.. i pojade rodzic haha.. a dla malej mam sukienki poprasowane ale zadnych bodow ..spiochow itp.. najwyzej wyjdzje z brzucha i odrazu sukieniusia buhaha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry