reklama

Sierpniowe mamy 2015

A wszystko ok..nic się nie dzieje na razie ale to dobrze bo musze dzisiaj z m chałupe ogarnąć..lozeczko skręcić, kołyske, przemeblowac trochę..

Mój synek poszedł spać o 19 wczoraj dla odmiany, i 6 rano a ja pobudke mam, grrrr...

reklama
HEJ MAMUŚKI!;***
Melduję się i ja. Dopiero 7, a ja mam ochotę sprzątać. Omg... Hihi wczoraj miałam mega lenia, ale dzisiaj widocznie mi przeszło i bardzo się cieszę. To co, którą dzisiaj na porodowke jedzie? Haha;)
Love, to dobrze, że już Tobie przeszlo, tylko uważaj na siebie;)
Akuku jesteśmy z Ciebie bardzo dumne!;)
Beatko daj nam znać, jak zrobisz!;)
I muszę Wam powiedzieć, że z m już lepiej. Przyszedł do domu, przeprosił, powiedział, że nie umie bez nas żyć i nawet tak nie chce, ze teraz, to my będziemy na 1 miejscu, bo jesteśmy najważniejsi!;)
Oby naprawdę coś zrozumial, bo kocham go. A dzisiaj z rana, że twarz mi się zmieniła, jakąś taka większa się zrobiła. Zawsze podniesie na duchu. Haha oczywiście nie powiedział tego złośliwie, może zbliża się poród, jak twarz się zmienia.
A wy jakie plany macie na dzisiaj?
Bo ja zaraz muszę jechać po owocki hihi:-)

Lidia to same dobre wiadomości z rana ;)

Dzięki temu że wczoraj bylobyło nawet zimno przez ten wiatr to miałam wiecej siły i sie za sprzątanie wzięłam.
Po wizycie u ginekologa miałam więcej siły bo wszystko jest wporządku z małą.

A dziś trzeba poprać swoje rzeczy bo dla małej już nie mam co prać ;)

Lidia ciesze sie ze z m lepiej, oby jak najdłużej siej chłop dobrze sprawował :)
A ja zasnac cos nie mogę bo juz 1 w nocy prawie a wy wstajecie...
A rano musze wstać bo po 8 mam w szpitalu spotkanie o karmieniu piersią i jakies ogólne o noworodkach.. A co pojechać i posłuchać nie zaszkodzi :)

Kurcze test na tym etapie to juz mi nie wykaże ciąży:-D:-D

Love a myslalam że coś się rozkreci no ale nic czekamy dalej;-)

Lidia no i dobrze ze mąż zmadrzal. Mam nadzieje że mu tak zostanie ach te chlopy. Z nimi zle a bez nich to chyba gorzej;-)
Milej soboty! Ja sprzatalam wczoraj także dzis mam luuuuz:-D:-D

Ja się tylko witam i zmykam :) milej soboty dziewczyny :D ps. Jak się wczoraj za sprzątanie wzięłam, to miałam całe 4 skurcze ;)))) a już myślałam, że moja macica na wakacjach...

Hej laseczki!!!
My tez na nogach od 7, chlopcy przyszli sie przytulac :-)

Lidia, no i super. Szczera rozmowa sie przyda, zeby oczyscic atmosfere. Bardzo sie ciesze, ze chce z wami byc!

Kasietta, kiedy zdjecia beda??? Trzymam kciuki za pozwolenia!

Beatka, a ty to chyba na bete dzis polecisz, co?

Love, dobrze, na dwupak utrzymany, a mlody pewnie padnie po obiedzie, wiec tez bedziesz miala okazje na sieste :-)

Ja tez na szczescie wczoraj ogarnialam, ale przy tych ciaglych poprawkach i dokonczaniu to odkurzacz codziennie chodzi.
Jeszcze godzine temu mialam ochote na porzadki w szafie, teraz mi juz przeszlo... Ale moze sie jakos zmobilizuje. W koncu chce przejrzec buty, bedzie okazja kupic cos nowego, jak zrobie miejsce hahaha :-)

Milego dnia!!!

Loveboiled cieszę się, że się uspokoiło. Nie przemęczaj się!
Bunia nie martw się. Ja z Tobą zostanę [emoji4]
Lidia super wieści! Bardzo się cieszę i trzymam baaardzo mocno kciuki!!&&&& [emoji2][emoji2][emoji2]

reklama
Hej..

Mnke w nocy skurcze meczyly.. co5-7 minut... nie moglam usnac.. ale sie uspokoily i zasnelam.. jednak o 4 znowu skurcze mnie obudzily i tak do 6 sie meczylam.. no i przeszlo i usnelam...ale oczywoscie po chwili Emil mnie obudzil.. takze musze sobie wmowic ze wyspana jestem..bo m dzis wolne i jak wstanie to wezmie dzieci na spacer a ja w ciszy i spokoju bede ogarniac ten burdel.

Lidia ciesze sie ze m poszedl po rozum do glowy ! Uff kamien z serxa ;)

Beata czyli w ciazy nie jestes hahaha.

Dziewczyny ja to sie zastanawiam nie podjechac do szpitala i sprawdzic jak szyjka.. bo chyba za wczesnie na codzienne skurcze ?
Przeciez to dopoero skonczony 34 tydz.. jeszze ze 3 tyg niech mala posiedzi no. A jak sie okaze ze sie skraca rozwiera.. to nie wiem..nie bede nic ogarniac bo to jednak wysilek.. ahh juz sama nie wiem co robic.
Czop nie odchodzi na szczescie..
A Ala wczoraj sie tak ulozyla ze na raz czulam reke i noge i to tak bardzo wyraznie.. bo ogolnie to czuje ale ona jakos bardziej sie przesowala..a wczoraj to takie ruchy ze ojej.

U nas dzis ladnie..taki standard ze jak nie mam czasu z domu wyjsc to sloneczko swieci..

Ide wsstawic n płukanie pranie ktore wstawilam 3 dni temu ! I lenistwo nie pozwolilo mi go rozwiescic tlumaczac sie zla pogoda...
No i nastepne popiore...

Milego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry