reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku pracusiu !
Marta dziś smutna, bo jej koleżanki wyjechały na dwa tygodnie na obóz i płakała biedna :( zabieramy ją na wycieczkę dziś żeby się nie smutała, więc mnie czeka dzień lenia :)

reklama
Lidia no super!!! :) fajnie że się ułożyło! Oby nie na chwilę tylko na stałe już...
Kurcze może ja powinnam swojego wypieprzyć za drzwi? Hahahaha albo chociaż przestanę mu prać i gotować? :D eee to nie zadziała bo piętro niżej ma swoją mamusię i zaraz do niej poleci. No to muszę go spakować i wywalić z jego własnego domu rodzinnego, jak nic! :D

Anney co się odwlecze to nie uciecze, Ty wiesz! ;)

M obiecał, że wróci około 1.30/2.00 i nie zaleje się w trupa...wrócił o 3.30 nagrzmocony jak bąk, padł na łóżko i odszedł, nic na niego nie działało, nie mogłam dziada obudzić, żeby się przesunął! Ależ się zeźliłam! Już wiem, że nic dzisiaj nie zrobi, a lampa nadal czeka na zawieszenie...przedpokój na odkurzenie, podłogi na umycie (powiedziałam że w zaawansowanej ciąży nie będę tego robić, a co! Bo inaczej już nic by w domu nie robił i musiałabym sama).
Jedyne co go ratuje w moich oczach dziada wstrętnego to fakt, że kiedy padł na łóżko to tak mocno mnie przytulił (i od razu usnął ze mną w objęciach hahaha!). Teraz pytanie czy to z miłości czy może coś nabroił! Ale tego się nie dowiem jeszcze długo, bo chrapie jak szalony i wionie alkoholem na całą sypialnie fuuuuu!

Ostatnia edycja:
Hej!

a ja dziś lewą nogą wstałam... jakoś bez humoru i wkurza mnie wszystko... no nic, trzeba przeczekać, może pojechać na jakieś zakupy i się poprawi.... albo i nie :P

Lidia - nooooooo nareszcie!! Oby teraz było lepiej!
Ancikowa - jak Go wywalisz z Rodzinnego domu to co na to teściowa?? :P ja jestem teraz strasznie wyczulona na zapach alkoholu teraz - chyba z tęsknoty :P i ostatnio nawet po zapachu rozróżniłam rodzaje alkoholi, które wypił mój P.
Akuku - współczuje segregacji. ja segreguje często ale niestety równie często odpuszczam w trakcie.
Love - dobrze, że się uspokoiło. Posprzątaj, bo nie wiadomo czy dziś też się nie zacznie?? :P

doooobra idę.... może i ja coś ogarnę..

Blerka trudno powiedzieć co na to teściowa, jej plus jest taki że się nie wtrąca, więc nawet jak coś pomyśli to najprawdopodobniej zostawi to dla siebie ;) ale teraz myślę, że wywalenie go nie będzie dobrym pomysłem, bo pójdzie w melanż :D

Ancikowa, padłam ze śmiechu hahahahahahahahahahaha
Moj dziś wychodzi hahahaha

Blerka, to ja
Cię dziś nie zaczepiam, bo jeszcze po
Głowie dostaniemy z ancikowa [emoji12][emoji317][emoji317][emoji317]

Miłego dnia kochane. Wstaje z wyra. Wrrrrrrrrrrr

Anney oby wrócił! Bo mój miał z tym chyba niemały problem patrząc na stan hahaha

Blerka zakupy byłyby wskazane hahaha to środek na brak humoru jak i na dobry humor! Klapki masz? :D

Miłego dnia kochane! Idę budzić starego :D

reklama
Hej hej

U nas dalej upaly, ufff jak goraco. Ale w domu jest w miare ok i da sie wytrzymac.

Zagladam zeby zobaczyc czy zadna nie rodzi[emoji3] ale widze ze sie uspokoilo.

Borysiatko trzymajcie sie tam!!!

A ja mam pania do sprzatania[emoji3] Zaczela przychodzic jakos w grudniu jak juz w ciazy bylam. I sobie bardzo chwale. Przychodzi raz w tyg porzadnie posprzata lazienki, podlogi, okna ogarnie jak trzeba.
Na poczatku tez sie balam kogos obcego do domu i ze moze nie posprzata tak jakbym chciala ale jest ok. Za pierwszym razem powiedzialam o co mi chodzi.
Ja jestem bardzo zadowolona bo teraz w ciazy jest mi juz ciezko. Mam pietrowy dom i latac z odkurzaczem czy wiadrem po schodach juz nie za bardzo moge.
Na poczatku myslalam zeby przychodzila tylko na okres ciazy. Ale teraz wiem ze dalej bedzie przychodzic bo jaknsie mlody urodzi to ani czasu ani ochoty na sprzatanie nie bede miala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry