reklama

Sierpniowe mamy 2015

Magdys idz sie pooz i jak masz kogo poprosic, to niech Tobie to rozmasuje moze lekko, zeby tez nic nie zrobil.

Ancikowa no niestety nie ma reguly hihi. Tak, ale jakies tydzien temu tez mnie kilka dni czyscilo i nic, wiec staram sie tym nie sugerowac, aczkolwiek jak gadalam z mama, to ona jedyny raz wymiotowala przed porodem. Takiej to pozazdroscic, ja na poczatku, to myślałam, ze zamieszkam w lazience rano i wieczorem. :no: A teraz juz 36 tydzien ojej :)

Lunera szkoda malego :( A nie moga sie jakos spotkac, czy nie masz jak zadzwonic do jego mamy albo jakiegos kontaktu? Frajde by to im zrobilo :)

reklama
Lidia, wymioty i biegunka sa normalne przed porodem. To jest w pakiecie oczyszczania organizmu.
Ja tez juz wymiotowałam 2razy w ciagunostatnich 9dni.

Ancikowa, mi w ostatniej ciąży czop odchodził na ponad miejsc przed.

Magdus, nie mam pojęcia co to, ale może masz o ciążowy kręgosłup (tak, duże piersi bardzo obciążają Em odcinek) i może warto sie delikatnie rozciągnąć i zagonić męża do masażu?

Magdus, plecami? :-)
Ale serio, to kto tam wie od czego sie zacznie. Ja pierwszy porod spac nie moglam, bo kolezanka z pracy mi o 22 napisala, ze sie zaczelo i na porodowke jedzie. O 5 urodzila. A mi od 7 zaczely sie lekkie bole miesiaczkowe, a o 21 bylam juz w jednopaku.
Takze moze przestane czytac forum przed porodem, bo podatna jestem na skurcze online :-)

Anciikova, mimo wszystko, jakby chciala to ma swietne warunki, zeby sie wtracac, takze szacun ze tego nie robi. Ja mialam takie warunki w moim domu rodzinnym, i sama bym sie nie zdecydowala. Ale kiedys nie bylo tak latwo o wlasny kat, teraz zreszta tez

Lunera to prawda, na szczęście nie robi tego, teść też nie, co więcej mam wrażenie że częściej trzymają moją stronę niż własnego syna. Także nie narzekam haha

Annku no to rzeczywiście nie ma się co sugerować ;) szkoda bo wiedzialabym ile mam czasu na remont pokoju hahaha

Ancikowa, żeby wiedzieć kiedy sie rozpakuje, poszłabym nawet do wróżki hahaha
No niestety, żadne z objawów oxzyszczania organizmu, rozpadania szyjki czy gwiazd na niebie nie wskaE jednoznacznie czasu, bo dosłownie wszystko może sie zdarzyć i układa jak chce.

Lidia, no slodkie sa takie przyjaznie przedszkolne, to juz jakis czas temu bylo. Moi tez maja swoich adoratorow / adoratorki, mamy jedna grupe tylko, wiec na ogol starsi sa adorowani przez mlodszych. Ja tez swego czasu codziennie dostawalam prezenty od ich kolezanki :-) :-) :-)

Anney, z tym biustem to moze tak byc. Mnie klatka piersiowa z przodu boli, wieczorem juz bez biustonosza chodze ale caly czas cos mnie sciska i dopiero jak wypchne brzuch do przodu to przestaje. Tylko wtedy krzyz strasznie boli. No i ZGAGA mnie zywcem morduje.

Wracam sprzatac, to moze przestane sie czuc jak staruszka

Magdus ja mam takie skurcze miesni wlasnie- I to w rekach , klatce piersiowe- Moze to to bylo.
Moj wlasnie rozwiesza pranie bo mu powiedzialam ze nikt tego tak pieknie nie umie rozwiesic, a przedtem zmienial posciel bo on to tez robi najlepiej he he... Na mojego chlopa pochwaly dzialaja

reklama
Amawell o ja Cię! Ale Ci zazdroszczę! Mój by się na to nie złapał. Ale na pewno jak go chwalę jak coś zrobi to na przyszłość na pewno ma większą motywację.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry