reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku, jak sie niepokoisz to jedz. Dzis przynajmniej masz pomoc przy chlopakach, wiec mozesz pomyslec o sobie i Ali. Pranie jak przez 3 dni nie ucieklo to jeszcze poczeka :-)
Bo dzis sie naharujesz a jak m wroci do pracy to bedzie ci jeszcze gorzej... Wiem, ze byc chciala wszystko ogarnac i miec gotowe, tylko to chyba sporo cie kosztuje.

Albo moze zapros kogos do pomocy? Nie wiem jak to w UK funkcjonuje, ja po naszym remoncie wynajelam pania, kt za 100 pln ogarnela mi wszystkie okna, podlogi, lazienki i drzwi. Z 5h sprzatalysmy, ja w tym czasie komody i szafy przegladalam, zeby wszystko odpowiednio poustawiac po pokojach.

reklama
Lunera wiesz pewnie moglabym jakas polke wynajac haha.
Ale jakos nie ufam..wiem jak oszukuja sprzatajac ;) a przeciez nie bede jej nad glowa stala i palcem pokazywala haha.

Okna mam calkowicie gdzies.. chce ogarnac szafy, pudla.. a juz poodkurzac i pomy podlogi to sama przyjemnosc ;)

Nie wiem czy wvtym uk mnie ktos zbada w szpitalu.. pewnie podlacza ktg i tyle.. a teraz skurcza mnie juz mniej na szczescie.
Ah sama nie wiem co robic..

A pranie nie ucirko haha..ale jeszcze toche to samo z pralki wyjdzie :) i odrazu na smietnik haha.

Ide sniadanie ttm moim robakom robic.

Dziewczyny, mam szybkie pytanie. Czy Wasze maluchy tez jakby "oddychają" w brzuchu? Mam takie miarę ruchy brzucha do góry i na dol, jakby maluch intensywnie oddychal :) i dosyć często się to zdarza.

No ja tez mialam watpliwosci jak to jest z jakoscia, nigdy nikt obcy mi nie sprzatal chalupy. Ale sama przeciez tego nie zrobie, a maz siedzial z chorymi maluchami.
W sumie bylo ok. Dziewczynom z Wawy moge polecic kontakt.

Co do szpitala - ja jestem ostatnia do jechania na IP.

Werci - moze to taka czkawka jakas dziwna?

Dzień dobry sie z paniami.[emoji8]

Żyje, akcji brak, w nocy czytałam kasiette i bunie, bo spać nie mogłam. A jak juz zasnęłam to m zaczął gadać o jakiejsc lodowce podblatowej i znow na nogi.

Dziewczyny ale ja mam kartony i musze segregacje robic.. i tu osoba sprzatajaca mi nie pomoze.
Ogolnie samo sprzatanie spoko..szybko pojdzie bo staram sie tego pilnowac..ale mam zawalony dom w boxach.. i musze jeszcze dokumenty itd posegregoeac i w moje nofe szafki powkladac..a nie mam na to sil.. dobra juz nie stekam tylko zabieram sie za robote ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry