Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dokładnie lilija, dlatego dziś powiedziałam o tym mojemu m bo on jeszcze wczoraj twierdził że za szybko żebym jeszcze rodziła xD ale tak to jest jak synek po terminie był urodzony hihi ale każda ciąża jest inna
Gratulacje Borysiatko! Czekamy na wieści. Widzę że zakochana w córce od 1 wejrzenia
Mój m trochę sprząta, trochę gotuje (raz w tyg), zakupy większe sam robi.. Myślę że warto faceta angażować w takie rzeczy.
Choć duże znaczenie ma też to co wyniósł z domu.
Dziewczyny ja Dziś wychodzę na własne żądanie... Niestety Lenka musi zostać w szpitalu... Ja porostu dostaje tu w szpitalu na głowę.
Nie śpię po nocach nie jem a Lekarz wymagają odemnie mnóstwo pokarmu którego prawie nie mam.
Powiedzcie czy robię źle wychodząc??? Nie chce popaść w jakąś depresje przez pobyt tutaj...
Sann, a z Lenka nie jesteś? Nie pozwalają ci byc??
Do pokarmu musisz byc pozytywnie nastawiona, dziecko mieć blisko, dostawiać chocjaZ czasami, myślec o niej i najcześciej przychodzi w 3dobie.