reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Napisałam pięknego posta i mi go wcięło... No ładnie.

W każdym razie streszczając sie troszkę do porodu wszystko od dzisiaj mam gotowe;) nawet koszule do porodu i po porodzie sobie wyprasowalam ... A co;) Bede pozować do zdjeć po porodzie to muszę pięknie wyglądać ;-)

Dzisiaj mam o niebo lepszy humor niż wcześniej. To pewnie dlatego, ze kocham takie dni kiedy uda mi sie dużo zrobic.

Nikt dzisiaj nie rodzi... Akuku co tak cicho??

Czop cały czas odchodzi.. Naprawdę dużo tego.. Przeczyszcza mnie nadal
Skurcze mam ale póki mogę rozmawiać i się ruszać to są za słabe żebym jechała.. Jak do jutra nie urodzę to się przejadę rano do szpitala żeby sprawdzili co i jak

reklama
Do góry