reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Eh zobaczymy lilija.. Jak będę miała 3 cm to już się nie dam wyrzucić do domu, tymbardziej ze przez ta anemię bardzo źle się czuje

amor ja nie mam zamiaru rodzic jeszcze 18 dni :D

love ojj ladnie Ci się zaczyna. ale wiesz..każdy porod inny i teraz może być inaczej z bolami..ja z emilkiem miałam nieregularne i urodziłam, wiec może jedz sprawdzić ?
jak często masz skurcze i ile trwaja ? niech chociaż rozwarcie sprawdza..

Chyba za krótkie jeszcze są, trwają jakieś 20 sekund a mam je dosyć często, średnio pewnie co 5 min chociaż nie mierze czasu.. Zdarza się że boli juz konkretnie i długo ale następny znowu krótki i słabszy..

Ale ogólnie źle się czuje jakoś

Może Akuku ma rację, jedź i sprawdź. Mąż jest w domu więc warto to wykorzystać.Chyba że z małym nie wiesz co zrobić

Love Akuku dobrze prawi (polać jej!), ciąża ciąży nierówna i każda inna, objawy i skurcze mogą się różnić kompletnie, warto to sprawdzić i kontrolować, bo tym razem może być zupełnie inaczej!

Oj biedo llove. Nameczysz sie....

Blerka - no Co Ty, zły nastrój?? To ja w tej bandzie jestem od narzekania...

Akuku - dobre postanowienie, 18 dni.. Ja sobie też tak zaplanwałam, że najlepiej jakbym urodzila 25 Sierpnia.. 17 Sierpnia A siostra przylatuje (i jeszcze sie dziecko nie urodziło a ona już bedzie mi pomagać.. nooo n a p e w n o!! Czołg mi jedzie w oku jak jej co kolwiek dam zrobic...)A zostaja do 27 wiec jakbym urodzila 25 to akurat z Jocha mialby kto zostac, ja poprosiłabym o 24h w szpitalu wrocilabym 26 a oni 27 do domu... Igitara gra. Tylko czy moj synek zaaprobuje moj plan?

Bunia - pewnie taka Twoja uroda. Ja dużo gożej miałam w 20 tygodniu niż teraz. Też mi twardnieje ale się już pzyzwyczaiłąm i nawet nie zwracam uwagi.

Cinaamona - i jak walka z ospą? Z każdym dniem będzie coraz lepiej. Masz coś do smarowania?

Borysiątko gratuluje silnej baby!!!

reklama
Love Akuku dobrze prawi (polać jej!), ciąża ciąży nierówna i każda inna, objawy i skurcze mogą się różnić kompletnie, warto to sprawdzić i kontrolować, bo tym razem może być zupełnie inaczej!

Mnie kazali liczyć co ile mam te skurcze ale one tak jak u Loveboiled raz są co chwile i np trzymają chwilę a potem są ale puszczają a potem są dłuższą chwilę więc już sama nie wiem. Nie liczę na razie.

Do góry