reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Bunia nasi znajomi też starali się bardzo długo bodajże 6 czy 7 lat i teraz maluszek jest z nimi od jakiś dwóch tygodni. Nie wiem czy się leczyli itd ale baaardzo się ucieszyłam jak się dowiedziałam, a oni co ciekawe przechodzili ciążę jakby to ich piąta była. Tak samo po urodzeniu nawet zdjęcia na fb nie wrzucili ani nic. Wiadomo nie każdy musi, ale gdybym tyle czekała to chciałabym krzyczeć o tym obcym ludziom na ulicy [emoji4]

reklama
Bunia, sama zobaczysz.

Mnie chodziło dokładnie o to jak to Lunera ujęła. Dopiero jak zeszły całe emocje i to wszystko, jak już byłam z nim w domu ( bo w szpitalu tylko 24h) to do mnie dotarło, że mam dziecko, że mam synka i że ze jest już ze mna. Dopiero wtedy płkałam ze szczęścia.

Zresztą Anney też to właśnie dobrze ujęła wczoraj.

Jestem ;)

Dziś na kolacje salatk z baklazana fety auszonych pomkdorow ze sloika i bazyli.. pierwszy raz takie cus robilam..m smakowalo..mi w sumie tez choc feta jakas i nastepnym razem inna musze kupic ;)

Mala znowu w brzuchu szaleje.

Ja jutro bede ogarniac dalej ciuchy.. dokumenty itd.. moge to ttlko robic jak m w domu.. a ze jutro ma wolne to..

Mam jesCze prasowania tyle ze ojej.. a juz mj sie dzis nie chce..znowu ;/

Pupui phi ! Ty widze glowa na karku interesy mozesz robic ! To ja moze Tobie wysle moje prasowanko i za to caly sernik hm? Jaki sobie zazyczysz buhaha ;);)

Znowu mi w pachwinie wibruje.. mala mi cos uciska..

Dzisiaj juz chyba nie prasowac co ? Jeszcze emilka obudze :p dobra wymowka ?

Ja bym też za szybko nie oceniała kobiet które mówią że nic nie czuły do dzieci na początku. Miłość to decyzja a nie uczucie. Moze one się spodziewaly jakichś mega uniesień czy coś..

Zuzzi - domyślam się że Ci Twoi znajomi po prostu cała ciążę żyli w takim stresie że bali się jakiejkolwiek radości.

Pupui a nawet lepiej poloze sie juz i sprobuje zasnac..a moze sie wyspie ;)

Najwyzej moja mama bedzje prasowac za 11 dni buhaha.

Lucere to miałoby sens, ale zupełnie nie odnoszę wrażenia, że to o to chodziło. Poza tym ona urodziła już dwa tygodnie temu i dalej tak dziwnie. No nie ważne, nie moja sprawa. Ważne aby byli szczęśliwi [emoji4]

reklama
I co? Kciuki za pogodę trzymacie? Już usg nie będę miała więc następne będą mi potrzebne dopiero jak będę rodzić [emoji16] No! Dawać mi tu kciuki!

Do góry