reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziękuje za dobre rady ;)

Dziewczyny czy wy tez macie w czasie ciazy taka wrażliwa skore? Mnie dosłownie wszystko drapie! Dosłownie każda metkę w ciuchach czuje. Pościel mnie kłuje. Już nie wiem jak zasnąć!!

reklama
kopfer przystawiaj jak najczrsciej i pokarmu przybedzie, jak dziecku nie leci to sie wkurza, laktatorem tez w miedzy czssie i moze sie uda, nie poddawaj sie, trzymam kciuki zeby bylo ok ☺

Przy pierwszym porodzie trafiłam na porodowke z takim samym rozwarciem co teraz, i po prawie 12 godzinach urodzilam a tym razem po 2. Tylko ze wtedy mi to rozwarcie nie chciało coś iść, i w końcu wzięłam zzo bo juz siły nie miałam.. Wiec chyba się sprawdza to ze drugi porod łatwiejszy i szybszy, bynajmniej u mnie

Moj tez bul szybszy ;) haha bo 23h, ale intensywniejszy.

Bratowa moja teraz miała tez szybszy i intensywniejszy.

Akuku, jak jest z nr3? [emoji2][emoji16][emoji16]

anney slyszalamze dolargen powinno sie podac na tyle wczesnie zeby zdazyl przestac dzialac przed urodzeniem sie dziecka, min. trzy godz, a samopoczucie po tym wg tego co kolezanki mowily to wlasnie takie oglupienie troche, nie kademu pomaga a czasem tylko szkodzi i sie czujemy po nim zle a bol dalej jest, ja sie nie zgodzilam jak mialam male rozwsrcie a potem przy mega skurczach juz nikt mi nie proponowal, i teraz chyba tez nie wezme tego bo sie boje o dziecko i ze ja tylko gorzej sie poczuje, bede sie najwyzej drzec az do pelnego rozwarcia i juz, oby tylko gardlo wytrzymalo bo przeziebiona jestem

Amor, mnie swędzą
Plecy, ale nie drażni mnie skóra (ja mam trochę znieczulona skore przez wszechobecne blizny, wiec to
Pewnie tez ma znaxzenie)

Ale np
Drażnią mnie rozpuszczone włosy. No
Oszaleć można ;) poza ciąża i w poprzednich aż tak nie miałam.

Mala jest dokarmiana i tak co tezy godziny ja przystawiam ale po dwóch mlasnieciach sie zniecheca albo wpada w taki szal zejej uspokoic nie można. Ja do tego mam bardzo miękkie cycki i płaskie brodawki. Dokarmiam ja bo nie chce tu siedzieć tylko dlatego ze waga malej spada. Generalnie w tym szpitalu nie ma żadnej pomocy laktacyjnej. Radź Se sam. Z młodym w wojewódzkim mimo ze się nie udalo to polozne przez caly tydzień dzień i noc pomagaly mi przystawiać. Teraz jak tylko wyjde to lecę do dobrej poloznej laktacyjnej. Może coś zdzialamy

Wiecie ja mam teraz inne podejście. Z Igim przez to karmienia cigle wylam u długo miałam depresje. Teraz sobie na to pozwolic nie mogę. Igi nie zrozumue czemu będę płakać albo tylko z Lidka przy cycu siedzieć wuec trzeba znalezc jakiś zloty środek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry