reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney,
Współczuje "pomocnej mamy"... Chyba lepiej by wcale jej nie było. Ja bym podziękowała za taka pomoc. Słownictwo masakra. Wiadomo, że dzieci chłoną jak gąbki. Jak można powiedzieć ze dziecko sie zesrało? Nie rozumiem. Masakra.

reklama
Amor to do mnie nie do Anney ;) i to o poloznej tez.. ja mam jakjegos pecha.. chyba haha.
Ale juz nikt nic dzis nie mowi ze dzis do domu ide wiec nie ide hehe.. ale jutro juz pojde bo nie chce mi sie juz tu siedziec. Chlopcy ida do szkoly jutro a Emil juz nie wymiotuje tylko dzis rozwolnienie mial.
M wszystko popral, posprzatal wiec moge wracac. Stesknilam sie juz za dziecmi. A emis tez pewnie przezywa E mamy nie ma 3 dzien.

Akuku, współczuje ze mama tak sie zachowuje :(((

Cina, dałabym enkowi popalić ;) a tym E bączek prześpi sie w bujaczku nie przejmuj sie, od jednego czy 3razow nic mu sie nie stanie, a ty przynajmniej odpoczniesz troszkę i bedziess mieć czas dla Majki.

Co do paznokci, położna pytała mnie czy mam rękawiczki czy obcinam, a ja obcinam wiec nie było z tym problemu.
Smoka daje, lola jeszcze w brzuchu palucha cyckala co
Usg i tak w realu, paluch w ruch, wiec smoka podałam, bo łatwiej odzwyczaić.

Akuku, a jak chłopcy? Lepiej juz?
Little, moja lola tez usypia często przy cycku, ale jak juz sie naje, wiec potem spi te 4h.

Z tym obcinaniem pazurków, to bardziej chodzi o ewentualne podciecie opuszków, co
Pomoc często sie zdarza.
Lola miała bardzo długie pazurki, wiec obcięłam je jak tylko wróciliśmy na poporodowa, a juz zdążyła sie zadrapac. Niedrapkow nie lubię, mam wrażenie, ze dzieci sie w nich gotują ;)

Ja tez nieznosze niedrapkow...

Zlosc na enka mi przeszla. Jak juz wstal pod wieczor to normalnie z nim rozmawialam. Ale wiadomo, powiedzialam co mysle.
Tak naprawde to smiac mi sie z niego chce. Tak sie jaral ta impreza urodzinowa i haha skonczyla sie dla niego jak sie skonczyla. Oni wyszli z domu ok 24 zanim dojechali na miejsce byla prawie 1 a on juz o 3 chcial jechac do domu. Wiec niezle musial miec juz w czubie ze sam z siebie chcial isc do domu i do tego tak wczesnie jak na niego. Mowi ze co sie dzialo pozniej prawie nie pamieta. Hahaha dobrze mu tak...

reklama
Cina, wyjechałabym z nim za drzwi ;)

Lakara, jak dziewczyny piszą, lansinoh jest dobra! Wkładki do biustonosza ich tez polecam.

Pupui, współczuje ci tych gości :(((( wiem jakie to denerwujące!! Na samej końcówce :(

Akuku, język mamy..... Aż sie pisać nie chce.

Zuzzi, dobrze, ze sprawdziłas.
Niki, oby sie ruszyło!

A mi sie dwa zeby ukruszyly. Nagryzlam pestkę i dwa na stycznej poszły. Ale jestem wściekła! Widać, ze osłabione po ciąży :(

Panikara, trzymam kciuki kochAna!!!! Tralakakaalkakalala jutro kolejny bobas!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry