reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Panikara kciuki mocno trzymam !

Pupui oj tez nie lubie jak mi ktos cos przestawua.. kciuki by naly wyszedl wtedy kiedy Tobie najbardziej odpowiada.

Zuzzi dobrze ze to tylko czop ;)

Anney Viki juz wczoraj nie wymiotowal tylko oslabiony byl jeszcze (ostatni raz wymiotowal 21.08 po rosole).. a Emil wymiotowal ostatni raz wczoraj wieczorem no i tez wczoraj po poludniu sie u niego zaczelo wiec szybko minelo.. dzis jeszcze mial rozwolnienie troche ale jest wesoly i nie taki bladzioszek jak byl Viki.
Alexa puki co ominelo.. i oby tak juz zostalo.

Amor nie przepraszaj :)

Anney wspolczuje z zebami..

No myslalam ze tylko ja wrazliwa na taki jezyk jestem... eh ale widac nie.. a pozniej wstyd jak dziecko gdzirs pojdzie i powie np..mamo emil sie zesral...

Cina ja tez bym sie smiala hehe..

Dziewczyny ja po tym porodzie to non stop glona.. dzis juz troche lepiej ale normalnie zamawial niby duza porcje choc widze ze roznicy nie ma ..zjadam wszystko nawet jak mi nie smakuje hahaha.
Choc m mi przywiozl kalafior i kotlety z piersi wiec tu juz wszystkiego nie jadlam bo np phddink smakowal jak kleik dla dziecka haha..

Aa i pytanie czy wy tez po porodzie puszczalyscie takie smierdzace baki ? No kurcze umrzec idzie ! Zaczelo sie dzis..i nie wiem moze to jedzenie ? A moze sie codls odblokowuje bo wczesniej tylko brzuch bolal..

A i mi sie przypomniało ze w trakcie juz pazadnycb skurczy poszlam sobie do toalety siusiu i tez mnie tak odgazowalo ze masakra haha.. mala mhsiala mi mocno ucisnac.

Wogle bardzo czesto siku chodzilam podczas porodu..a z chlopcami tak nie mialam.

Cycki robia sie wieksze, plniejsze wiec pewnie melko naplywa... sutki troche pogryzione bola.. dostalam tu w szpitalu taka jakby siateczke co sie na sutki naklada ..ona ma na sobie jakis krem i nie musze go zmyaac tylko karmic odrazu moge. Tak wiec robie.

Kurczenie macicy boli juz mniej.. zastanawiam sie czy to dzieki przeciwbolowym czy juz sie ladnie skurczyla.. jutro juz nie bede prala to zobaczymy.

Zaraz zmykam spac bo Ala pojadla i spi juz sobie. Sprobuje ja odlozyc do lozeczka ;) ciekawe czy cwaniara tam pospi ;)

Aa i zmieniajac pieluszke znalazłam jakis sluz z cipci..jakby zoltawy ? Normalne to ?

Aaaa mowilam ze mam corcie ? Tralalla! Ja nadal nie wierze !!! Beda kiteczki tralalala ;)

Akuku, ja gazów specjalnie nie mam śle tez moje jelita tragicznie po porodzie pracują.
Ja podczas porodu tez duzo sikalam i zaraz po!
Akuku mi 4dni sie kurczyła macica, wiec moze juz twoja jest gdzie powinna byc! Biorąc pod uwagę jak duzo mała ssie
A teraz pytanie za sto punktów. Czy alicja juz miała na sobie sukienkę????? [emoji7][emoji7][emoji7]

Śluz normslny. Moja sluxowala nawet z odrobina krwi kilka dni.

Anney no ja dzis pierwszy raz 2-krle robilam wiec moze tam sie cos odblokowuje.. dobrze ze mam wiatrak (m mi z domj przywiozl bo tu goraco okropnie) wiec wysylam smrody innym hahaha!

Odpowiedz za 100 punktow! Nie sukienki jeszcze nie miala! Mam jedna spakowana na wyjscie ze szpitala , ktora planuje ubrac juz jutro ! Oczywiscie fotka bedzie.
Puki co Ala "chodzi" w rozowych spiochach opatulona w kremowy otulacz wiwc jeszcze pytaja czy to dziewczynka czy chlopiec..mimo ze kocyk rozowy obok lezy.

Smieje sie ze Ala ma dlugie wloski i bede mogla spinki szybko zaklada i warkoczyki czesac hahaha.

Pupui a chcesz zeby mnie do psychiatryka wyslali ? Haha !
Wyobrazasz sobie zdziwnie jak przychodza zwazyc albo zbadac Alicje a ja mam ja w sukienusi opaseczce i bucikach ?
O jaaaa z domh butow dla Ali nie wzielam.. bede dzwonic do m by przywiozl bo nie wyjde ze szpitala bez butow przeciez ! No ludzie swieci ! Kto to wiedzial..kto to slyszal! Butow corce nie wziasc..co ze mnie za matka ?

Akuku normalnie nie mogę się doczekać fotki w kiecce [emoji16]
A ja mam pierwszy raz regularne, bolesne skurcze. Takie na luzie do zniesienia jak okres, ale jednak to progres. Od godziny mierzę i były co 7 min na początku i teraz co 5 min. Ale chyba nie jest to powód żeby jechać do szpitala co?? No i ja też właśnie smrodzę, że hej! Wcześniej była też mordercza 2[emoji23] Już trzeci dzień taka pomiędzy zwykłą, a rozwolnieniem raz dziennie.

Akuku, no ja bym meża wysłala, bo to garderoba niekompletna... a ja bym sie nie przejmowala położnymi. moja koleżanka kitke noworotkowi wiązała tak marzyła o corce....

reklama
Jedziemy do szpitala. Byłam w łazience i pociekło trochę (więcej niż rano co czop odszedł) czerwonej krwi. Wcześniej półtorej godziny skurczy więc pewnie szyjka się skraca /rozwiera, ale wolę sprawdzić... Czy panikuje?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry