reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lunera nawet nie chodzi o to, że ciągle coś sprawdzają, ale dziewczyna obok mnie ma ktg i serce maluszka nawala na cały pokój, a druga oddycha tak głośno, że pierwszy raz coś takiego słyszę [emoji16] Do tego odgłosy centrum bo otwarte okno na oścież [emoji4] Będę żyć. Dzięki za kciuki! [emoji8]

Amor moze sosc 5 godz jak ladnie przybiera. Mi Alex 7 godzin spal nawet ..nigdy nie budzilam.
Kurcze moze ogranicz spacery jak ta kosc Cie tak boli ?

Zuzzi dobrze ze pojechalas, tez bym tak zrobila ;)
No mogloby sie zaczac a nie Cie keczy tylko.
A z tym ktg to ja zauwazylam ze w zaleznosci gdzie go przyloza.. ja sobie przekladalam w miejsce gdzie brzuch sie robil najtwardszy.. choc jak ja pojechalam to nagle skurcze minely i ni byly dwa slabe na ktg..a urodzilam przeciez wiec zapis zapisem...
A jednak Cie zostawili. No Ciekawe jaki Olus duzy bedzie.

Zuzzi kurcze to nie pospisz sobie ;/ masz zatyczki do uszu ? Przydalyby sie teraz..

Ala spi a mi sie spac nie chce hehe.

Ciekawe jak tam moje starszaki. Mam nadzieje ze juz nikogo jelitowka nie zlapala i dzis wyjde spokojnie do domku. Fajnie odpoczac sobie po porodzje i naprawde czuje sie super, duzo lepiej niz jak wyszlam po Vikim w dniu porodu bo nie moglam sie wogle na nim skupic tylko na malym Alexie.. przy Emilku tez szybko wyszlam ale starszaki juz do szkoly chodzili wiec inna sytuacja..a teraz sie balam jak to bedzie z Emilkiem.. nadal sie obawiam ale juz chociaz troszke poznalam Ale.

Glodna jestem haha..burczy mi w brzuchu. Chyba zjem muffinke bo sniadanie za jakies 4 godziny.

Akuku o kogo jak o kogo ale o Ciebie się nie martwię :) pewnie później Emilek i Ala będą nierozłączni bo mała różnica między nimi jest.
Ja też nie śpię, wymioty i biegunka na zmianę, hemoroid dawał w kość i głównie nerwy że to dziś! Z jednej strony warto znać wcześniej ten dzień ale z drugiej to taki stres że hej !

Akuku nie mam zatyczek. Nie spodziewałam się, że zostanę. Najwyżej poproszę Czarka żeby kupił.
Też uważam, że lepiej bym sobie zainstalowała te diodki, ale cóż [emoji16]
Dzięki Panikara [emoji16]

Panikara kciuki ogromne

Zuzzi oby sie rozkrecilo szybko. Kciuki

Pupui wspolczuje denerwujacych gosci

Akuku mam nadzieje ze q domu juz wszyscy zdrowi i bezpiecznie wrocicie do domu. A mame chyba lepiej odeslij. Pomocy i tak nie masz a tylko nerwy niepotrzebne

Anney wspolczuje ukruszonych zebow

Lilija zyjesz?
Lucalew jak synus?
A co u naszych trojaczkow?

Marand dobrze ze mi przypomnialas. Pisalam przedwczoraj do Evelinkui i odpisala mi wczoraj ale zapomnialam wam przekazac.

Witaj nasze maluszki zadziwiają wszystkich, cała trojka leży w normalnych łóżeczkach je z butli i piersi i jest w sumie gotowa do wyjścia. Ja tez czuje się sporo lepiej dalej jestem w szpitalu cały czas na maternity ale powoli myślą o przeniesienu mnie do pokoju na oddziale maluchow

reklama
No Zuzzi kciuki trzymam żeby się rozkręciło i poszło szybko i bezboleśnie :happy: Czy Wy też macie tak napuchnięte dłonie że aż te kosteczki wszystkie bolą?! Ja w nocy się budzę i musze je rozprostowac - jakby połamane były :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry