Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Suwina,
Ja tez sie bałam wywoływania. Ale samo sie nie zaczęło na czas. Finalnie nie ma to dla mnie znaczenia, ważne jest tylko, ze synek jest już ze mną, cały i zdrowy :-)
ala, Suwina - kciuki oby zaczęło sie samo i to jak najszybciej
a ja dzis od rana zglebiam temat chustonoszenia i dzis pierwszy raz zamotalam synka, plakal przy wkladaniu i kilka minut po, a nastepnie odlecial. spi juz w chuscie 2 godzinki, a ja spokojnie moglam nakarmic starszaka i sama zjadlam obiad. chyba bedziemy jej czesciej uzywac. tylko sie boje czy oby napewno dobrze go usadzilam i nic sobie nie obciaza w takiej pozycji.
efekty mozna podziwiac na zamknietym;-)
Marand już kiedyś wrzuciłam link do chustowej grupy na fb. https://www.facebook.com/groups/chusty.polska/
Tam wrzuć zdjęcie i doświadczone chustomamy Ci doradzą co poprawić [emoji16] Ja tak zrobiłam wczoraj.
Akuku ta sesja fotograficzna odbywa sie domu, fotograf przynosi cały sprzęt ze sobą
Do nas przyjdzie 22 września, wiem ze trwa godzinę, i dostaje się jedno zdjęcie, ale zapomniałam zapytać czy można wykupić więcej. Michas weźmie udział w konkursie the baby of the month wiec będę liczyła na wasze głosy haha bo jak wygramy to będziemy brać udział w the baby of the year i będziemy mieć szansę wygrać 5000 funtów