reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Tak czytam o tych detektorach i chyba sama się skuszę:)
Ja dziś miałam na obiad mielone grillowane i buraczki pyychaaa, ale każdego obiadu potrafię zjeść pół porcji i czuję się pełna... także póki co mężowi rośnie większy brzuch niż mi:)
Ale któraś z Was narobiła mi ochotę na cebulową... uwielbiam!:)
Aaa i dzielę się energią, po jednodniowym załamaniu czuję się super:)
Wczoraj przez przypadek trafiłam do hapyymum i widziałam super spodnie ciążowe:) nie wiem jak Was, ale mnie (chodzę w rurkach) w aucie zaczynają cisnąć, więc muszę rozpinać.
Miłego wieczoru i niech Wasze dzieci ładnie poszły spać:) Mój mąż poszedł pochwalić się spłodzonym potomkiem, więc prędko nie wróci...:)

reklama
Ja właśnie ostatnio zakupiłam ten detektorek i czekam cierpliwie do 10 tygodnia bo niby wykrywają od 12 ale różne opinie czytałam. Kurcze u nas w Anglii tak wieje że denerwuję się wtorkowym lotem !

Hej
Zagladam dopiero teraz. Ale lecicie z postami ze ciezko nadarzyc.
Bylismy dzisiaj po sklepach polazic i popatrzec co na wyprzedazach ale kupa ludzi w sklepach i ja tak nie potrafie kupowac. Do tego z moja pszczola to sie nie da. Upierdliwa w sklepach jak nie wiem. Normalne, nudzi sie.
Chyba pojade we wtorek z rana i moze wtedy uda mi sie cos kupic.

Widze ze robi sie nam forum kuchenne :-) moze warto zalozyc watek z przepisami. Wtedy latwo bedzie znalezc jakis przepis.

Ja nie lubie gotowac ale za to moj m lubi i bardzo dobrze mu to wychodzi. Wiec zazwyczaj gotuje on :-)

Byla tez mowa o wozkach. Ja mam bugaboo cameleon. Jestem bardzo zadowlona. To jedny wozek ktory mi sie wizualnie podobal. Ale tani nie jest. Chociaz teraz czesciej uzywam spacerowki bo lekka, malo miejsca w bagazniku zajmuje i szybko sie sklada i rozklada. Mam babyzen yoyo. Jak dla mnie rewelacyjna spacerowka ze wzgledu na rozmiary po zlozeniu i wyglad wizualny.

A z moja infekcja juz lepiej. Zapodalam wczoraj na noc czopka i teraz juz lepiej. Ale przez kilka dni bede tez stosowala krem.

?

Byla tez mowa o wozkach. Ja mam bugaboo cameleon. Jestem bardzo zadowlona. To jedny wozek ktory mi sie wizualnie podobal. Ale tani nie jest. Chociaz teraz czesciej uzywam spacerowki bo lekka, malo miejsca w bagazniku zajmuje i szybko sie sklada i rozklada. Mam babyzen yoyo. Jak dla mnie rewelacyjna spacerowka ze wzgledu na rozmiary po zlozeniu i wyglad wizualny.

A z moja infekcja juz lepiej. Zapodalam wczoraj na noc czopka i teraz juz lepiej. Ale przez kilka dni bede tez stosowala krem.
cinamona, ajakcameleon w terenie/ lesie sie sprawdza?

dobrze ze infekcja juz lepiej!

Anney jest to wozek miejski. Ale ja jezdzilam nim po roznych wertepach i wytrzymuje. Ale jednak aby jezdzic wygodnie trzeba by inne kolka niz te male z przodu. Z tego co sie orientuje to mozna dokupic takie ale to dodatkowy koszt a wozek juz i tak jest drogi. Mozna przednie kolka zablokowac wtedy lepiej jezdzi w terenie albo przelozyc raczke i grube kola wtedy sa z przodu ale gorzej wtedy ze skretem. Na takie tereny to chyba bardziej donkey sie nadaje.

Ide spac. Ale przed chwila wciagnelam kiszonego. Znowu mnie ciagnie to kwasnego. W pierwszej ciazy to samo. Czyzby kolejna corcia ?

Ostatnia edycja:
Ja Was dziewczyny podziwiam że tyle czasu do porodu a juz kupujecie wózki ;) sama bym chciała i to bardzo juz zacząć zakupy ale strach mi nie pozwala bo jednak nie wiadomo jak to wszystko się potoczy. A właśnie oglądałam ciekawą ofertę łóżeczka i przewijaka :(

Jinx siedzisz w mojej glowie !! Ja tez jutro pulpeciki robie :-)
Gosiak, pewnie i tak jak bede ostatnia jezeli chodzi o jakiekolwiek zakupy :-) Najwczesniej odwaze sie na JAKIEKOLWIEK latanie za dzieciaczkowymi rzeczami dopiero w czerwcu, a kto wie czy nie dopiero w lipcu:-) Takze ja tez jestem pelna podziwu, sama sie nie odwaze :-)
Cinamona, super ze infekcja przechodzi :tak:

co do zakupów ja jedynie bazę do auta (pod fotelik kupiłam) Ciuchy dla chłopaka i wózek z fotelikiem mam po Joschce wiec nie potrzebuje tylko te małe będę miała dokupić. Ja nie kupuje nic innego bo czekam na wiosenno/letnie "flomarki" / car boot sale. A wychodzę z założenia że drugie dziecko chce mieć teraz czy potem....

Kopfer - super Cie znów "widzieć" niezły zbieg okoliczności. Dawaj Igora do mnie ja już się w miare ogarnęłam i poukładałam z moim łobuzem. Choć z jedzeniem nadal nie ma lekko ale są małe postępy.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie robię zakupów jeszcze żadnych, aczkolwiek jeśli wygram sprawę w marcu to chce stad wszystko przywieźć do pl.

Do góry