reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dzień dobry. To ja od 5 tez nie śpię. Teraz 3 noce urzedujemy same bez męża a on zawsze w nocy wstawał do córki.. Także młoda postanowiła dziś wstać o 5 i na nic się zdało namawianie jej do pójścia spać..

Ja padam na twarz, synek sie budzil co jakis czas w nocy ze 4 razy i plakal, mleka nie chcial, wkurzal sie i wierzgal w koncu usypial I tak w kolko, wczoraj dostal katar i nie wiem czy to przez to, albo mogly mu nogi dokuczac bo bylismy ostatnio u lekarza ze wzgledu na sucha skore i krostki na nogach i go dosyc czesto swedza te nogi.. Sama nie wiem..

Ja padam na twarz, synek sie budzil co jakis czas w nocy ze 4 razy i plakal, mleka nie chcial, wkurzal sie i wierzgal w koncu usypial I tak w kolko, wczoraj dostal katar i nie wiem czy to przez to, albo mogly mu nogi dokuczac bo bylismy ostatnio u lekarza ze wzgledu na sucha skore i krostki na nogach i go dosyc czesto swedza te nogi.. Sama nie wiem..

O kurcze.. Współczuję :-\ najgorsze jak nie wiemy dlaczego dzieci płaczą... Córka często przez katar się budzi. Ostatnio się budzi przez suche powietrze.

reklama

o czego ma taka skore? zawsze mial?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry