reklama
marand
pełna szczęścia
akuku - no i na to licze ze drugie nie bedzie tak wisialo na cycu, bo bedzie sajgon w domu bo albo bedzie maluch wyl albo synus jak nie znajde jemu czasu, ale wole sie nastawic na najgorsze a pozniej sie mile rozczarowac, ale jak ja to mowie cos za cos, karmienie nie bylo przyjemoscia ale zo to ominely nas kolki, ulewania itp:-)
a co do usg to ja chyba bym poszla za te 2/3 tygodnie na twoim miejscu o ile fundusze ci na to pozwalaja, bo widze ze nie daje ci to spokoju wiec po co sie tak katowac
a co do usg to ja chyba bym poszla za te 2/3 tygodnie na twoim miejscu o ile fundusze ci na to pozwalaja, bo widze ze nie daje ci to spokoju wiec po co sie tak katowac
Akuku
Fanka BB :)
Little me no mi w sumie finanse tez nie po drodze bo 100f za 10 minut to troche drogo.. to ponad 500 zl..z reguly nie przeliczam..ale w tej cenie to chyba bym sama do pl poleciala wrocila i usg zrobila... haha no i nie dogadacie sie ze mna
Kurde jeszcze chwila i nie bedziecie mogly mnie sluchac haha
Kurde jeszcze chwila i nie bedziecie mogly mnie sluchac haha
Akuku
Maramd nie daje i to jak ! Po nocach mi sie sni haha
m to chyba dla swietego spokoju mnie sam zapisze... bo ja mowie ze chce ale drogo.. i tak non stop haha. Boedny juz czasem mnie nie slucha a ja sie wkurzam ze mu nie zalezy na zdrowiu dziecka buhahaha ! Co ma plec do zdrowia ? Haha
Jeszcze mi ciagle mowi ze chlopak ! Ze on sie nigdy nie myli! Hahaa
Jeszcze mi ciagle mowi ze chlopak ! Ze on sie nigdy nie myli! Hahaa
Wracając do karmienia - święte slowa Akuku tu napisała.
Starszego karmiłam 2, 5 roku. Młodszego 1, 5 choć każdy mi wróżyl ze pokarmu nie będę miała bo piersi małe. Uparlam sie I karmiłam I pokarmu morze było.
Starszy naprawdę prawie wcale mi nie chorował. Choć karmienie po 2 roku życia bylo juz dla mnie upierdliwe. Gdzieś ten instynkt zanikl I ochoty nie było a raczej rozdrażnienie a mlody ciagle wolał mama cycy : D
Polecam tez.
Starszego karmiłam 2, 5 roku. Młodszego 1, 5 choć każdy mi wróżyl ze pokarmu nie będę miała bo piersi małe. Uparlam sie I karmiłam I pokarmu morze było.
Starszy naprawdę prawie wcale mi nie chorował. Choć karmienie po 2 roku życia bylo juz dla mnie upierdliwe. Gdzieś ten instynkt zanikl I ochoty nie było a raczej rozdrażnienie a mlody ciagle wolał mama cycy : D
Polecam tez.
loveboiled
Little me ja piersi tez male a pokarmu mnustwo ale znowu synek nie chciał ciągnąć cyca
marand
pełna szczęścia
Little.me - to dlugo karmilas, ja wlasnie z tego wzgledu co piszesz nie chcialaby az tak dlugo, nie wyobrazam sobie mego niemal 2,5 latka jeszcze przystawiac do piersi, mysle ze takiego to trudniej odstawic jest, poza tym to juz duzy chlopak i chyba bym juz nie moga, ale tak do roku mniej wiecej to jak najbardziej
reklama
Akuku
Loveboiled a dostawal cos z butli lub smoczka w pierwszych tygodniach czy nie umial zlapac poprostu ?
Little me mnie chce m nastawic na chlopca co bym deprwsji nie miala
Wow! Dlugo karmilas ! Ja kazdego ok roku
teraz mam nadzieje na dluzej tzn do momentu kiedy nam obojgu bedzie pasowalo... ale minimum rok
Wielkosc piersi nie ma znaczenia zadnego.. to gruczoly mleczne sa wazne
Wiecie ze nawet adopcyjne mamy moga karmic piersia.. ba nieraz mlode babcie sie tak wczuja w role ze im mleko cieknie
natura 
Little me mnie chce m nastawic na chlopca co bym deprwsji nie miala
Wow! Dlugo karmilas ! Ja kazdego ok roku
Wielkosc piersi nie ma znaczenia zadnego.. to gruczoly mleczne sa wazne
Wiecie ze nawet adopcyjne mamy moga karmic piersia.. ba nieraz mlode babcie sie tak wczuja w role ze im mleko cieknie