reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Jlnx jesli chodzi o podroze to wszystko zalezy jak sie czujesz. Moja przyjaciolka pojechala na 2 tyg. do Turcji z mezem w 6 mc, sami sobie organizowalj wszystko, glownie chodzili, zwidzali, byli dosyc aktywni to nie byl wyjazd na wakacje na plaze. Mowila ze bylo super, nic sie nie dzialo zlego. Mieli wyznaczony plan ile godzin i co chca zobaczyc itd. Rodziny byly przerazone ale wszystko bylo ok.

reklama
Jinx jak bylam w ciazy z Emilkiem pojechalismy na wakacje autem ;) byl to 4 miesiac chyba ..wszystko bylo ok..poza tym ze auto nam sie zepsulo i sie stresowalam okropnie.

Lucalew mi tez cisnienie rosnie..ale wychodze z zalozenia ze takiim ludziom sie to wroci.. a mi tez sie wroci to co ja daje innym ;)

Ja mysle czy nie poleciec do pl na 3 dni za dwa tyg i tam usg zrobic.. ale boje sie leciec samolotem.. ja to mam wizje ze sie rozbije i osieroce 3 dzieci ;(

Akuku podejrzewam ze jednak więcej cie wyniesie wyjazd do polski, może lepiej jednak zdecyduj się iść prywatnie na miejscu?

Loveboiled wychodzi na to samo a wieksze zaufanie mam do gina w pl niz gu poloznych..

Lucalew nie bede ciagala dzieci na moje usg bo to bezsensu...
Sama tez nie polece bo sie boje.. wlasnie uwazam ze jak leciec to wszyscy..

Kiedys mialam taki lot ze wyladowac nie moglismy taki wiatr byl.. bylam w ciazy z Vikim...Alexa mial leciec ze mna ale paszportu znalezc niw mogl nikt.. kazdy po kilka razy szukal.. oczywiscie m wrocil do domu i paszport byl na wierzchu... i ten lot powrotny to ja plakalam.. mialam w glowie ze to byl znak ze Alex nie mial leciec.. serio.
I teraz jak mam leciec sama to sie boje bardzo.

Pewnie wyjdzie na to ze zrobie tutaj..

Napewno na to samo? Oblicz dojazdy na lotnisko i w UK i w pl, cenę USG, itd. Wydaje mi sie ze jednak taniej w UK po prostu zrobić.. Bynajmniej dla mnie dojazd na lotnisko w jedną stronę to conajmniej 20/30 f nie wiem jak daleko ty masz.

Akuku no rozumiem.Ciezko sie rozstac z dziecmi a zdziecmi tez nie za bardzo. Mhm po waszych historiach w UK z lekarzami i poloznymi pewno tez bym kombinowala z przylotem do pl. Akuku a nie a gdzies polskiego lekarza w okolicy czy nawet 300 km od domu. Moze gdzies taniej zrobia usg? Z jakiego Ty lotniska latasz do pl?

reklama
Do góry