reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Loveboiled wszystko minimum 3 godziny drogi a ze pewnosci nie mam na kogo trafie to juz lepiej tutaj ..
Ale mnie gardlo boli ;( eh

Dzieci spia a ja siedze znowu ;)

Napisalam do yej kobitki ze jak do jutra nie da znac to tortu jej nie zrobie.. zobaczymy czy cos odpisze.

reklama
U nas tylko w szpitalu.. nigdzie nie ma prywatnego.. no chyba ze aberdeen ale to 2,5 godz drogi w jedna strone i tak jak mowie nie wiem na kogo trafie..
Ajj dobra bo ja codziennie o tym usg mysle i juz mi glowa peka..

Dzis do m mowie ze jak pojdziemy na usg i bedzie dziewczynka to odrazu do sklepu i cos pieknego kupie haha.
M sie nabija ze sie podniecam tak bardzo a nie wiadomo nic jeszcze haha.

Akuku kurcze nie wiem jak Ci pomóc, dobre i to ze jednak z rodzinka lecisz do pl to i tak zrobisz. Rozumiem ze chcialabys jeszcze teraz zrobic. W Edynburgu tez duzo Polakow wiec moze poszukaj i znadziesz polskiego gina.
W Glasgow miesci sie moja firma matka :-)

reklama
Do góry