reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Loveboiled jak leciec to juz bym wolala do pl .. rodzine odwiedzic..a nie chce leciec samolotem.. jak kolwiek czy do londynu czy pl.. nie maialam dzieci to sie nie balam.. a teraz sie boje..nie i siebie a o nich.. tzn o nich jesli mnie zabraknie.. nie chcialabym zeby cierpieli.. wiem moge sie przewrocic i walnac glowa w kraweznik..ale sie boje i nic nie zrobie.

reklama
Lucalew ja latam z glasgow lub edyburga..ale musze tam dojechac ze 3 godziny.. gdyby w edim byl polski gin to bym sie nie zastanawiala..ale nie ma ;/

My do polski i tak bedziemy jechali/lecieli ..wszyscy wiec zrobie w pl usg ok 25 tyg.

Akuku no to jak sie boisz to idz w UK na usg. Nie mam recepty na strach przed lataniem :-)
Pociagiem do tego Londynu nie da rady dojechac? Gdziesz mieszkasz Akuku, jakieswieksze miasto?

Akuku a moja kuzynka mieszka nie cala godzinę od Glasgow i robiła usg prywatnie, i z tego co pamiętam płaciła jakieś 200f chyba wiec i tak masz tanio

Loveboiled tak. Jazda kretymi drogami.

Lucalew oj do londynu to z 10 godzin wiec odpada ;/
No chyba ze samolotem godzinka ..ale nie ;(
Ja mieszkam w Inverness

Akuku a patrzalas jakieś większe miasta w przeciągu godziny drogi od ciebie czy nie ma zadnych innych prywatnych usg? Bo to u ciebie położna wykonuje chyba? U mnie ginekolog przyjmuje.

reklama
Do góry