reklama

Sierpniowe mamy 2015

Nie tylko dziewczyny z uk późno się dowiadują płci- my dowiemy się w 18tyg z synkiem też tak było. W 12tyg lekarze nie zawsze chcą mówić, bo niestety często się można pomylić :)

Ja po koszmarnej nocy-obudził się o 2.30 bo miałam okropny sen, śniło mi się że strąciłam z przepaści jakiegoś chłopca bo mi zasłaniał widok a chciałam zrobić zdjęcie. I patrzę na dół a tam płacząca matka go przytula a on cały w krwi..... brrrr no i nie mogłam później spać:(
P znowu w delegacji, miałam nadzieję że moi rodzice coś mi pomogą bo wrócili od siostry ale niestety przywieźli ze sobą jakaś żołądkówkę więc mamy kwarantanne.

Miłego dnia wszystkim życzę!

reklama
Dobra Babulinki.

Ja spadam się trochę poruszać bo mi dupsko do sofy przyrośnie. Potem bank i obiad i po małego do przedszkola, wiec plan na resztę dnia mam :)

Spędzajcie miło dzień i korzystajcie z każdej chwili którą daje nam życie!!

Buźka :rofl:

Anney dzwonilam.. pwoiedziala ze nie maja jeszcze ustalonej daty dla mnie wiec musze czekac.. ale powiedziala ze ok 20 tyg haha wiem to i ja.
Umowie sie na prywatne najwyzej odwolam jezeli okaze sie ze w 18 tyg bede miala ;)

Noo to dzwonie i sie umawiam :D

dzwoniłam ale zamknięte maja na kilka dni ...

i się zatsanawiam kiedy isc na usg ?

wg ostatniej miesiączki 16 tydz. mija 08.03
wg usg 06.03...
pasowaloby mi isc 06.03 bo m ma wolne...pozneij będę mogla isc po 12.-3 jakos..co myślicie ?

Dokładnie, ja również uważam, że dwa dni różnicy nie robią na tym etapie.

Ewelinka gratuluję córki :-)

reklama
Akuku idź wcześniej. Przynajmniej sumienie i pragnienie zaspokoisz. A ciapke czy sisiora będzie już widać na bank, 2 dni nie sadze by robiło różnice :))

Ewelina gratulacje dziewuchy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry