reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku tort ekstra

Bunia w 1 ciazy tez mialam szybko brzuch a do 20tyg w ogole ruchow nie czulam, mozr dlatego ze szukalam za wysoko na brzuchu a dziecko bylo nisko, nie wiem, teraz ruchy sa tak nisko ze brzucha tam nie mam wcale, zaczyna sie wyzej

reklama
Jezuu zasnelam na kanapie na chwile doslownie bo musialam m piscic do spania bo na nocke idzie. Wszystko by bylo ok gdyby nie to ze Emis spal do 17 i troche sobie poczekam na sen..

A biodra mnie tak bola ze nie mam sie jak dzwignac z kanapy :( taki bol rozrywajacy ... ostatnio biodra mnie tak bolaly przed ciaza z Emilkiem .. w ciazy ani razu i po pprodzie rowniez nie.. a teraz okropnie boli (jestem po 7 operacjach na biodra ) na te bole bralam silne przeciwbolowe ..a teraz nie moge nic... paracetamol nie pomoze nic wiec nie ma sensu truc dziecka..
Nawet nie wiem jak sobie obciazylam te biodra.. eh ;(

A ja nje czuje ruchow.. tzn poczulam 2 razy dopiero ale nawet pewna nie jestem czy to bylo to.

Vo do ruchow nisko to ja pamietam jak pozniej czulam jak mi dzieci rekoma tak nisko ruszali ze jak polozylam reke pod brzuchem nawet w pachwinach czy spojeniu czulam normalnie takie przesowania calej raczki! A nie przyjemne to bylo ze hej. Nie wiem co te moje dzieci z rekoma nad glowa robia :)

Hej dziewczyny :-)
Podczytuje was ale mało czasu na pisanie mam. Byliśmy wczoraj załatwiać ubezpieczenie państwowe w es, ale jeszcze nie mamy wszystkiego.. Kolejne wizyty w urzędach nas czekają.
Dziś zakupy - kupiliśmy córci buty, ależ się ciesze.. I piękna pogoda dziś u nas była :-)

Poza tym od tygodnia mniej więcej czuje juz malucha - ostatnio wieczorem tak kopał że mąż z nim gadał czy będzie piłkarzem czy hokeista :-)

Witam Was dziewczyny w niedzielny poranek :-)

Jakoś źle sypiam ostatnio i od 7 już na nogach:wściekła/y: Zajrzałam na forum z pewnością, że sporo naprodukowałyście a tu proszę jaka cisza... Przynajmniej widać, że weekend i czas dla rodziny :-)

Ostatnio rozmawiałam z szefem i nie przedłuży mi umowy na czas urlopu macierzyńskiego, za to daje mi otwartą furtkę na powrót jeśli tylko będę chciała i strasznie się zdołowałam :-( no cóż nie zawsze mamy to co chcemy a ponoć jestem "takim wartościowym pracownikiem"... szkoda gadać..
Dobrze że dzieciątko już śmiga po brzuszku to i zmartwienia jakoś znikają jak go poczuję :-D

Miłego dnia życzę i dużo uśmiechu bo u mnie strasznie pochmurno dziś i tak smętnie..

reklama
Dzień dobry!
U nas dzisiaj dość chłodno, ale mimo to widać że idzie wiosna :) i słoneczko powoli wstaje!
Strasznie się dzisiaj nie wyspałam, z każdym dniem jest coraz gorzej. Bolą mnie plecy, żebra i całe wnętrzności, a spanie tylko na lewym boku przyczynia się do tego bardzo. Tak bardzo się cieszę, że niedługo zaczynamy remont! Nareszcie skończy się spanie na wersalce, a zacznie na wygodnym łóżku z równym materacem :) w związku z tym jedziemy dzisiaj do Ikei obejrzeć jakieś fajne dodatki :)
Btw polecacie jakąś konkretną firmę, u której można kupić łóżko podwójne? Nie chcemy mebli z Ikei. Są ładne i w przystępnej cenie, ale jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia...zawsze kupowaliśmy wszystko w Ikei, ale łóżko chcielibyśmy na lata, także porządne.
Miłego i słonecznego dnia życzę wszystkim mamusiom! :)

Ostatnia edycja:
Do góry