anney
Fanka BB :)
czyi idealnie.Ważył 3500, dł 54.
No właśnie ja wyglądam na +5 kg przez brzuch coraz bardziej widoczny.
moja bratowa z cukrzyca miala 4940 'malucha' i 62cm dluga.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyi idealnie.Ważył 3500, dł 54.
No właśnie ja wyglądam na +5 kg przez brzuch coraz bardziej widoczny.

Po prostu nie podobaja mi się teraz moje piersi;/ M mówi, że są piękne ale ja mam wrażenie, że zaraz wybuchną... Mogę oddąc komuś ze 2 rozmiaryczemu jetses niezadowolona,ze ci piersi urosly?
mi tez strasznie urosly (juz 3 rozmiary) ale nie rozaczam.
ja kocham byc w ciazy, no moze pomiajajc pierwsvy trymestr, ktory est dla mnei 12tygodniowym stresem czy wszystko ok i srednego samopoczucia, ale poza tym? absoltnie kocham byc w ciazy, choc skrocilabym ja o mieiac-ostatnie 4tygodnie to wyzwanie![]()
ja tez ie lubie, jak mi brzuch otykaja, wiec znajomym mowie stop, nie rob, bo nie lubie i tyle, ale oni wiedza,ze ja nie cedzei asbolutnie sie nie obrazaja.
ja tez mam 2kg na plusie poki co, ale wygladam szczuplej niz przed ciaza.
moj m mowi, tak kazdy pcha sie do brzucha, a kiedy ktos zlapie mmnie za pisiora i powie 'good job'
ile Franus wazyl jak sie urodzil?
żeby się nie zdziwił jak ktoś go złapie 
Twoj maluzek tez widze, ze robi na zlosc, hihihi 
stracilam glos a do tego maz mi pomagal dzisiaj wejsc do wanny bo nie mialam sily wejsc sama 
Anney z pisiorem to nieźle sobie wymyślil.... w sumie to ma racjężeby się nie zdziwił jak ktoś go złapie
![]()

a tak serio to mnie nikt nie maca i nawet lepiej niech nie próbuje