reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
czemu jetses niezadowolona,ze ci piersi urosly?

mi tez strasznie urosly (juz 3 rozmiary) ale nie rozaczam.
ja kocham byc w ciazy, no moze pomiajajc pierwsvy trymestr, ktory est dla mnei 12tygodniowym stresem czy wszystko ok i srednego samopoczucia, ale poza tym? absoltnie kocham byc w ciazy, choc skrocilabym ja o mieiac-ostatnie 4tygodnie to wyzwanie :p
Po prostu nie podobaja mi się teraz moje piersi;/ M mówi, że są piękne ale ja mam wrażenie, że zaraz wybuchną... Mogę oddąc komuś ze 2 rozmiary:D

ja tez ie lubie, jak mi brzuch otykaja, wiec znajomym mowie stop, nie rob, bo nie lubie i tyle, ale oni wiedza,ze ja nie cedze ;) i asbolutnie sie nie obrazaja.
ja te
z mam 2kg na plusie poki co, ale wygladam szczuplej niz przed ciaza.

moj m mowi, tak ka
zdy pcha sie do brzucha, a kiedy ktos zlapie mmnie za pisiora i powie 'good job' :-D:-D

ile Franus wa
zyl jak sie urodzil?

Anney z pisiorem to nieźle sobie wymyślil.... w sumie to ma rację :-D żeby się nie zdziwił jak ktoś go złapie :-D

Anciikowa - nie martw sie na zapas, na pewno dobrze wszystko bedzie :*

ten dlugi ruch to bylo przestawienie sie malenstwa - podejrzewam, ze lezy nozkami w dol dlatego nic nie czuje. wczesniej lezala nozkami na po lewej stronie wiec czulam tym bardziej jak lezalam na lewym boku

a teraz sie pewnie obrocila i martwi niepotrzebnie mame :no: Twoj maluzek tez widze, ze robi na zlosc, hihihi :happy2:

ojj nie chcialabys! :no: stracilam glos a do tego maz mi pomagal dzisiaj wejsc do wanny bo nie mialam sily wejsc sama :no:

Natka obyś miała rację z tym maleństwem...i niech się ono w końcu obróci! ;)
Wracaj do zdrowia!

Mój synek miał 3940kg i 60cm. Myślicie że wielkość dziecka może mieć wpływ na wielkość brzucha? Przecież dziecko to tylko ułamek tego co w brzuchu, a przede wszystkim tam macica jest, łożysko i wody płodowe...

No idealny rzeczywiście :-) Pilnowalam diety, nie musiałam brać insuliny, więc myślę, ze to też pomogło. Ale On dalej jest.drobny, mimo, że tatuś 186 cm. Trochę to niepokoi pediatre, ale na razie niech nie panikuje.

Ja uwielbiam miód akacjowy, M też i jak tylkojest okazja to kupujemy :-)

mi nie ;) ja mam swoje hh juz napeczniale :baffled: i wlasnie od kilku dni oliwie je olejem migdalowym, bo mam wrazenie,ze skora nei nadaza ie naciaganac i mnei swedza. pielegnujesz je w jakis sposob teraz?

Anney z pisiorem to nieźle sobie wymyślil.... w sumie to ma rację :-D żeby się nie zdziwił jak ktoś go złapie :-D

no juz jest plan ;)
na kas
zubach smingus dyngus nie obejmuje oblewania sie woda :p a 'laskotaniem' ciala mlodym jalowcem....
wiec rod
zinka po tym jak uslyszala skomlenie mojego m, ze nikt jemu nie powie tego o cvym pisalam, postanowila,ze zadoscuczynia mu to w smingusa dysgusa ; ) hhahah abiedny nei wie co jego czeka :-D

reklama
kruszka haha dobra jesteś! chciala bym widzieć mine tej dziewczyny, na pewno bezcenna:-D a tak serio to mnie nikt nie maca i nawet lepiej niech nie próbuje

anciikowa no przestań co to wogóle za myśli?! czcesz w du**?;-)

natko zdrówka!!

anney ja też uwielbiam być w ciąży i nawet te dodatkowe kg tak nie rażą.. wg mnie kobiety w ciąży są piękne i w 1000% kobiece! I mało tego muszę się nią cieszyć ile mogę bo to moja ostatnia. Dodatkowe kg prędzej czy później spadną a dziecko pozostanie z nami :tak:

borysiątko ja też bym chciala ule ale to chyba strasznie dużo zachodu co?

Ale ja jestem ciągle głodna masakra!!! a zjadłam kolacje i dalej jestem głodna:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry