reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
love, u mnie on byl jam lezalam nawet, co bylo niepokojace.
ale pr
zyczyne znamy- lozysko podsunelo sie duzo wyzej stad ta amortyzacja.

cierpie ostatnio na be
zsennosc. mialam to w kazdej ciazy w drum trymestrze. moge byc neiwiadomo jak bardzo zmeczona, mam problem z zasnieciem i jak si eprzebudze, to juz koniec.... not like :p

Anney ja tez bezsenność ! Juz nie ścierpie, myślałam ze przeszło trochę a tu od nowa.. To co będzie jak brzuszek urośnie? Od kilku dni odczuwam ciągniecie brzucha.. Eh nie mogę sie ułożyć..
A co do łóżeczka anney, to niektóre takie drogie jakby nie wiadomo z czego zrobione było.. I zdecydowaliśmy ze kupimy tańsze w kolorze ciemny brąz lub biały a postawimy na lepszy tym samym droższy materac.. Brzmi rozsądnie? A co do wózka to jeszcze napisze w innym wątku :) bo ciagle mysle ze nie opłaca mi sie kupować z gondola.. Tylko jakby spacerówkę i do tego fotelik.. Niestety ciagle mysle czy lepiej kupić jeden zestaw, czy osobno spacerówkę a osobno fotelik (zeby fotelik kupić lepszy) a mogę kupić taki co jest od newborn do 2lat bo ma regulacje i Eh.. Mój oczywiście by kupił prawie najtańszy wózek o co sie lekko pokłóciliśmy bo dla mnie "swieci" plastikiem i fotelik niby do tego był ok ale ma być na moje zwłaszcza ze bezp najważniejsze i lepiej dołożyć.. Eh faceci :)

Dzień dobry :-)
Macie zdrowie dziewuchy na te nocne rozmowy :-)
Ja dziś w nocy obudziłam się jakaś przerażona i nie mogłam zasnąć :-( chyba jutrzejsza wizyta siedzi mi podświadomie w głowie...
Mój mąż też od nowego roku rzuca palenie i jak na razie nawet tego nie odczułam :-) chociaż dla mnie też rzucanie przyszło lekko, wróciliśmy z jakiejś zakrapianej imprezy i stwierdziłam że połączenie dymu i alkoholu na następny dzień daje mi strasznego kaca i od jutra nie palę i nie paliłam :-) i tak już od paździrnika 2013 po kilkuletnim nałogu. Pomógł na pewno fakt że zaczynaliśmy starania o dziecko. Obracam się jednak w towarzystwie palaczy i na 5 ostatnich ciąż wszystkie mamy przechodziły je z fajką w zębach...

reklama
bunia ja gdzies czytałam, że niezdrowo tak ciągle dziecko w foteliku wozić.. Niege teraz linka do tej strony znaleźć.. I w sumie też myślę, że to nie ejst najlepsze rozwiązanie. Co innego wyskoczyć na zakupy z taki fotelikiem a co innego wozić tak dziecko non stop... Może zapytaj połóżną lub lekarza, oni są bardziej kompetentni (przynajmniej powinni być) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry