Zuzzi kciuki za postępy męża &&&&& pamiętam,ze jak rzucałam pierwszy raz tez podobno byłam okropna ������
No fotelik zamiast gondolki to nie jest najlepszy pomysł. W zimie lepsza gondolka, osłoni przed wiatrem,chłodem. Mój Franio nie przepadał za gondolka, za to w foteliku było ok. Gondolka tylko jak spał. Nawet kiedyś pomyslałam, ze wezmę Go na spacer w foteliku, jednak uznałam, ze nie jest to najlepszy pomysł zima i dobrze. Po prostu spacerowałam z nim gdy miał czas drzemki. A wózek jest na lata i dla kolejnych dzieciaczków, wiec warto wziąć dobry. A pomysł z lepszym materacem niż łóżeczkiem jest super ������
Beata pod koniec ciazy wkłada sie jaska miedzy nogi czy pod brzuch, pamiętasz,ze jest wtedy dużo wygodniej? Tak właśnie pomaga rogal, dlatego ja rownież niedługo go kupuje ������
Martuszka ja karmiłam na mniejszym, bo kupiłam dopiero po porodzie jak miałam problemy z przystawianiem. Na przystawianie nie pomogło z moim nerwuskiem,ale mega wygodny, bo plecy nie bolą, nawet jak karmiłam butla to o niebo lepiej niż na zwykłej poduszce. Nawet mój M używał do karmienia.