reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Martuszka ja mam jednego rogala do spania rakiego dluzsczego .a druga poduche do karmienia typowo ;) mysle ze ten dlugi by mnie wkurzal zanim bym sie obwinela. A ta poduche klade na kolana i wsio.

Pupui i jak z prawnikami ? Udalo sie co mialo sie udac ?

Zuzzi kciuki za meza ;) moj brat zucil ale wrocil.. przez moja mame i kolegow.. ba moja mama u mnie nie palila..ah
Tak wiec powodzrnia - zdrowiej dla wszystkich ;)

Kruszka moj Alex nie lubil gondolki tak bardzo ze albo z nim nie wychodzilam albo tylko w foteliku.. bo jak byl w gonfoli nawet jak spal (bylo lato bardzo cieple i nie moglam go doktywac i bylo mu za luzno..) szybko sie budzil i placz.. jedna reka wozek a druga jego nioslam ..niemowlaczka.. dobrze ze daleko nigdzie nie bylam. A jak mial 4 miesiace spacerowke ;)
Jak spacerowke mozna zupelnie na plasko poloztc to wystarczy spiworek czy miekka gondola i tez bedzie ok.
Przy Vikim i emilku dluzej gondola uzywana bo zima byli fajnie opatuleni ;)
Teraz kupie miekka gondolke tylko i bede wkladac do wozka na plasko ;)

Anney mi sie zdarza na pol brzych obrocic.. czasme w calosci ale jak mi sie ciezej oddycha to sie obracam haha
Na plecach tez ostatnio uwielbiam spac hehe. No nic klade sie jak mi wygodnie ;)

Natka uff dobrze ze z niunia wszystko ok ! A Ty zdrowiej !

Ancikowa ja spie na prawym boku jak mi sie chce ;) i na plecach i brzuchu.. baa ja cala noc spie na prawym jak m ma novku bo spie na jego stronie odwrocona do emilka. A jak ma wolne to z reguly na lewym.. choc jakos wygodniej mi na prawym haha.

Ja dzis u kolezanki . Potem poszlysmy na sklepy kupilam dla emilka taki ala garniturek na lato :) zrobimy mu chrzest z maluszkim :) hehe

Pozniej odebrac dzirci szybki obiad u kolezanki. Play zone i goraca czrkolada :) potem do domu i spac ;) ufff.

A ja mam chwilke dla siebie teraz i ogpadam wczorajsze prawo agaty :)

A jutro siedze w domu i sprzatan bo dom syfem zarasta haha. M dzis pyszna fasolowke ugotowal i wpasbie ide po dokladnke. Mniami.

Ja spie tylko na bokach, ale nogi bardzo bola :/
Nie odzywalam sie bo zla bylam na swiat i nasza sluzbe zdrowia ... bylam ostatnio u kardiologa to ocenil po badaniu stetoskopem ze on nie slyszy zebym miala jakas wade no kur ** nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac. I jeszcze haslo zebym ukg to prywatnie sobie zrobila bo tutaj to slaby sprzet....... i za sie do cholery placi......
I kupilam detektor !!!! Powiem wam ze baaaaardzo dlugo musialam szukac i baaaardzo mocno dociskac zeby mloda uslyszec.... a jak probowalam pozniej jeszcze podsluchac to juz ni huhu , przykleila sie zszokowana do plecow pewnie :p kobitki z detektorami - jak czesto sprawdzacie serduszko ?

A mnie od kilku dni bolą plecy na samym dole przy kości ogonowej. Myślę że orzeciążyłam się skręcajac tą szafę i teraz boli jak się schylam. A może to normalne w ciąży?

Też lubie oglądać program o porodach, ale nie pamiętam jak dokładnie się nazywa- są tam "chwile" przed porodem... nie lubie z koleii oglądać programów o noworodkach które są na coś chore albo o wcześniakach...

Z trochę innej beczki - jakich czynności domowych juz nie wykonujecie? Ja czuje siły na praktycznie wszystkie, ale chyba powinnam już zrezygnować z częsci..

Magdus co to za kardiolog, masakra jakas. Ja jak chodze do diabetologa to obok przyjmuje kardiolog i tam zawsze pacjenci przed wizyta maja ekg robione w zabiegowym a potem czekaja na wejscie do specjalisty. Magdus a moze jakis inny kardiolog?

Jesli chkdzi o detektor to ja slucham codziennie, zawsze wieczorem. Zaczynam na sluchawkach bo wtedy nic mnie z zewnatrz nie rozprasza a jak znajde, najczesciej nie trwa to dluzej niz 5 minut i wolam mojego M i oboje juz sluchamy bez sluchawek jak pociag jedzie :-) Magdus czasem trzeba trzymac w jednym miejscu bo malenstwo sie rucha i np raz slysze pociag a za chwile cisza i pozniej znow pociag a trzymam glowice w jednym miejscu takze cierpliwosci, pomalutku od dolu. Aha i ja mimo naprawde duzej ilosci tluszczu wogole nie musze naciskac. Ja dodatkowo zeby wiedziec co i jak obejzalam filmiki na youtube z moim modelem detektora I twedy juz w ogole wszystko bylo jasne. Jakiego dzwieku szukac, co i jak. Zycze cierpliwosci i powodzenia :-)

Odnosnie spania to spie glownie na bokach ale tak czesto sie przemrecam w nocy ze ciezko okreslic na ktorym boku czy plecach czesciej. Na brzuchu jakos nie moge spac bo sie dusze :-) Mamy z M koldre ktora nazywam niechciana bo podczas snu zrzucamy ja to ja na M to M na mnie hehhe a teraz jak M ja na mnje zrzuca to ja roluje i ukladam na boku i sie na nia klade ale mysle o rogalowej poduszce :-)

reklama
Pojde Lucynko - prywatnie. Ale liczylam ze jednak sie czlowiek myli co do lekarzy panstwowych :/
Jeja teraz to sie martwie czy jej krzywdy nie zrobilam jak tak dociskalam....... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry