• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Martuszka ja mam jednego rogala do spania rakiego dluzsczego .a druga poduche do karmienia typowo ;) mysle ze ten dlugi by mnie wkurzal zanim bym sie obwinela. A ta poduche klade na kolana i wsio.

Pupui i jak z prawnikami ? Udalo sie co mialo sie udac ?

Zuzzi kciuki za meza ;) moj brat zucil ale wrocil.. przez moja mame i kolegow.. ba moja mama u mnie nie palila..ah
Tak wiec powodzrnia - zdrowiej dla wszystkich ;)

Kruszka moj Alex nie lubil gondolki tak bardzo ze albo z nim nie wychodzilam albo tylko w foteliku.. bo jak byl w gonfoli nawet jak spal (bylo lato bardzo cieple i nie moglam go doktywac i bylo mu za luzno..) szybko sie budzil i placz.. jedna reka wozek a druga jego nioslam ..niemowlaczka.. dobrze ze daleko nigdzie nie bylam. A jak mial 4 miesiace spacerowke ;)
Jak spacerowke mozna zupelnie na plasko poloztc to wystarczy spiworek czy miekka gondola i tez bedzie ok.
Przy Vikim i emilku dluzej gondola uzywana bo zima byli fajnie opatuleni ;)
Teraz kupie miekka gondolke tylko i bede wkladac do wozka na plasko ;)

Anney mi sie zdarza na pol brzych obrocic.. czasme w calosci ale jak mi sie ciezej oddycha to sie obracam haha
Na plecach tez ostatnio uwielbiam spac hehe. No nic klade sie jak mi wygodnie ;)

Natka uff dobrze ze z niunia wszystko ok ! A Ty zdrowiej !

Ancikowa ja spie na prawym boku jak mi sie chce ;) i na plecach i brzuchu.. baa ja cala noc spie na prawym jak m ma novku bo spie na jego stronie odwrocona do emilka. A jak ma wolne to z reguly na lewym.. choc jakos wygodniej mi na prawym haha.

Ja dzis u kolezanki . Potem poszlysmy na sklepy kupilam dla emilka taki ala garniturek na lato :) zrobimy mu chrzest z maluszkim :) hehe

Pozniej odebrac dzirci szybki obiad u kolezanki. Play zone i goraca czrkolada :) potem do domu i spac ;) ufff.

A ja mam chwilke dla siebie teraz i ogpadam wczorajsze prawo agaty :)

A jutro siedze w domu i sprzatan bo dom syfem zarasta haha. M dzis pyszna fasolowke ugotowal i wpasbie ide po dokladnke. Mniami.

Ja spie tylko na bokach, ale nogi bardzo bola :/
Nie odzywalam sie bo zla bylam na swiat i nasza sluzbe zdrowia ... bylam ostatnio u kardiologa to ocenil po badaniu stetoskopem ze on nie slyszy zebym miala jakas wade no kur ** nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac. I jeszcze haslo zebym ukg to prywatnie sobie zrobila bo tutaj to slaby sprzet....... i za sie do cholery placi......
I kupilam detektor !!!! Powiem wam ze baaaaardzo dlugo musialam szukac i baaaardzo mocno dociskac zeby mloda uslyszec.... a jak probowalam pozniej jeszcze podsluchac to juz ni huhu , przykleila sie zszokowana do plecow pewnie :p kobitki z detektorami - jak czesto sprawdzacie serduszko ?

A mnie od kilku dni bolą plecy na samym dole przy kości ogonowej. Myślę że orzeciążyłam się skręcajac tą szafę i teraz boli jak się schylam. A może to normalne w ciąży?

Też lubie oglądać program o porodach, ale nie pamiętam jak dokładnie się nazywa- są tam "chwile" przed porodem... nie lubie z koleii oglądać programów o noworodkach które są na coś chore albo o wcześniakach...

Z trochę innej beczki - jakich czynności domowych juz nie wykonujecie? Ja czuje siły na praktycznie wszystkie, ale chyba powinnam już zrezygnować z częsci..

Magdus co to za kardiolog, masakra jakas. Ja jak chodze do diabetologa to obok przyjmuje kardiolog i tam zawsze pacjenci przed wizyta maja ekg robione w zabiegowym a potem czekaja na wejscie do specjalisty. Magdus a moze jakis inny kardiolog?

Jesli chkdzi o detektor to ja slucham codziennie, zawsze wieczorem. Zaczynam na sluchawkach bo wtedy nic mnie z zewnatrz nie rozprasza a jak znajde, najczesciej nie trwa to dluzej niz 5 minut i wolam mojego M i oboje juz sluchamy bez sluchawek jak pociag jedzie :-) Magdus czasem trzeba trzymac w jednym miejscu bo malenstwo sie rucha i np raz slysze pociag a za chwile cisza i pozniej znow pociag a trzymam glowice w jednym miejscu takze cierpliwosci, pomalutku od dolu. Aha i ja mimo naprawde duzej ilosci tluszczu wogole nie musze naciskac. Ja dodatkowo zeby wiedziec co i jak obejzalam filmiki na youtube z moim modelem detektora I twedy juz w ogole wszystko bylo jasne. Jakiego dzwieku szukac, co i jak. Zycze cierpliwosci i powodzenia :-)

Odnosnie spania to spie glownie na bokach ale tak czesto sie przemrecam w nocy ze ciezko okreslic na ktorym boku czy plecach czesciej. Na brzuchu jakos nie moge spac bo sie dusze :-) Mamy z M koldre ktora nazywam niechciana bo podczas snu zrzucamy ja to ja na M to M na mnie hehhe a teraz jak M ja na mnje zrzuca to ja roluje i ukladam na boku i sie na nia klade ale mysle o rogalowej poduszce :-)

reklama
Pojde Lucynko - prywatnie. Ale liczylam ze jednak sie czlowiek myli co do lekarzy panstwowych :/
Jeja teraz to sie martwie czy jej krzywdy nie zrobilam jak tak dociskalam....... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry