Martuszka ja mam jednego rogala do spania rakiego dluzsczego .a druga poduche do karmienia typowo

mysle ze ten dlugi by mnie wkurzal zanim bym sie obwinela. A ta poduche klade na kolana i wsio.
Pupui i jak z prawnikami ? Udalo sie co mialo sie udac ?
Zuzzi kciuki za meza

moj brat zucil ale wrocil.. przez moja mame i kolegow.. ba moja mama u mnie nie palila..ah
Tak wiec powodzrnia - zdrowiej dla wszystkich
Kruszka moj Alex nie lubil gondolki tak bardzo ze albo z nim nie wychodzilam albo tylko w foteliku.. bo jak byl w gonfoli nawet jak spal (bylo lato bardzo cieple i nie moglam go doktywac i bylo mu za luzno..) szybko sie budzil i placz.. jedna reka wozek a druga jego nioslam ..niemowlaczka.. dobrze ze daleko nigdzie nie bylam. A jak mial 4 miesiace spacerowke
Jak spacerowke mozna zupelnie na plasko poloztc to wystarczy spiworek czy miekka gondola i tez bedzie ok.
Przy Vikim i emilku dluzej gondola uzywana bo zima byli fajnie opatuleni
Teraz kupie miekka gondolke tylko i bede wkladac do wozka na plasko
Anney mi sie zdarza na pol brzych obrocic.. czasme w calosci ale jak mi sie ciezej oddycha to sie obracam haha
Na plecach tez ostatnio uwielbiam spac hehe. No nic klade sie jak mi wygodnie
Natka uff dobrze ze z niunia wszystko ok ! A Ty zdrowiej !
Ancikowa ja spie na prawym boku jak mi sie chce

i na plecach i brzuchu.. baa ja cala noc spie na prawym jak m ma novku bo spie na jego stronie odwrocona do emilka. A jak ma wolne to z reguly na lewym.. choc jakos wygodniej mi na prawym haha.
Ja dzis u kolezanki . Potem poszlysmy na sklepy kupilam dla emilka taki ala garniturek na lato

zrobimy mu chrzest z maluszkim

hehe
Pozniej odebrac dzirci szybki obiad u kolezanki. Play zone i goraca czrkolada

potem do domu i spac

ufff.
A ja mam chwilke dla siebie teraz i ogpadam wczorajsze prawo agaty
A jutro siedze w domu i sprzatan bo dom syfem zarasta haha. M dzis pyszna fasolowke ugotowal i wpasbie ide po dokladnke. Mniami.