reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Magdus ja raz dziennie a czasem ci 2-3 dni w zaleznosci jak mija dzien i czy mam czas ;) byly dni ze i dwa razy dziennie ;)

Lilija ja robie wszystko na co mam sile i checi ;)

Magdus co za lekarz wrr...nunal sie z powolaniem !

Magdus ja dociskam rownie ;) nie martw sie nie zrobisz krzywdy wszystko zalezy od dopplera zapewne ;)

No porazka i tyle...
Dobra dziewczynki postraram sie nie stresowac, ale jutro mniej bede dociskac... ale no nie moglam uslyszec nic i dopiero jak mocniej docisnelam to sie udalo...
Dzieki za odpowiedzi :*

Magdus tak jak lili mowi dziecko jest dobrze zabezpieczone także spokojnie;-) juz niedlugo poczujecie ruchy i detektory wam nie beda potrzebne!;-) ja dwa dni temu miałam znowu lekki stres bo male tylko dwa razy się ruszalo (a przynajmniej tyle wyczulam) a dzisiaj juz ciagle je czuje i jestem spokojna.
&&& za jutrzejsze wizyty:-)

DOBRANOC:-*

Magdus napewno krzywdy nie zrobilas takze spokojnie.

Jesli chodzi o czynnosci to ze wzgledu na ciaze wysokiego ryzyka i pojawiajacych sie plamien nie podnosze, nie dzwigam ciezarow, zakupow ewentualnie leciutkie. Zmywam naczynia i kurze, robie pranie. Odkurza, wyrzuca smieci i gotuje, robi zakupy moj M :-)
Jak bedzie juz zdecydowanie cieplej to mysle o oknach ale nie ze wszystkie jednego dnia tylko np jedno okno dziennie. Firankk i zaslony wiesza moj M. Podlogi tez M zmywa.

Jeszcze raz dziekuje za odpowiedzi :* ja w domu robie wszystko, zakupy jak trzeba to tez dzwigne - nie jakies super ciezkie ze rece odpadaja :p jedyne czego nie robie to mycie okien, ale to z czystego lenistwa - wole dac szwagierce 30zl z umycie :D

lilija - z prac domowych to ja robie w zasadzie wszystko jak na razie, i w pierwszej ciazy tez do konca robilam, jedynie maz odkurza ale to i bez ciazy taki podzial:-)

magdus - co za specjalista, no nie pogadasz

co do ogladania programow to w pierwszej ciazy rozne porodowki ogladalam czy ciaze z zaskoczenia, teraz nic nie ogladam bo czasu nie mam

co do spania to ja pomimo duzego brzucha to spie na takim polbrzuchu, jakos tak sama sie przewracam lub na plecach gdzie normalnie mi sie nie zdarza, takze najczesciej w tych niewlasciwych pozycjach. w pierwszej ciazy pilnowalam lewego boku a teraz jak sie uloze tak zasypiam, w pierwszej ciazy to na brzuchu nie spalam juz w drugim miesiacu bo tak mi cyce urosly ze nie bylam w stanie:-D

a ja dzis po spotkaniu z kolezankami, pośmialysmy sie i pojadlysmy ze ledwo kurtke dopielam:-D

reklama
Ja mam 3 okna takze nie ma tragedi a ostatnio to chyba w zeszlym roku latem mylam.

Wszystkie programy typu porodowka, wstydliwe choroby itp ogladalam i nadal ogladam bo lubie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry