reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Bunia ale super no i nie bedziesz juz żyła w niewiedzy. No dlatego ja tez wzielam sobie podwojna wizyte bo chcę juz znac te płeć i zaczac chociaż te ciuszki sortowac

Anney tak bylas tym wozkiem podekscytowana ze o sobie zapomnialas?:-) zdrowka kochana!

Akuku jej najgorsze jak dzieci choruja:-( zdrówka! A ty kiedy masz wielki dzień z usg??:-)

A my dzisiaj pospalysmy do 10.30 i jestem tak zakrecona ze nie wiem za co się zabrac. Ale oczywiście najpierw na forum musialam wejsc:-) no uzaleznienie

Cześć Bączki!

napisałam długiego posta i mi się skasował. spróbuję odtworzyć :p

w nocy wróciłam ze spotkania z kumpelami ze studiów, tym razem byłyśmy na weekend w Gdańsku :D następne jakoś kwiecień, maj... tym razem w Łodzi... :D wszystko super, poza tym że Leonidas się ułożył na pęcherzu i sikałam co 5 minut. Myślałam, że to początek zapalenia pęcherza, ale jakoś tak bezboleśnie było, więc to chyba jednak Leon..;)

Wizyta i USG x 2 dopiero za tydzień... Czekam też na telefon ze szkoły rodzenia... :) jeszcze miesiąc i idę na urlop, a po nim... zwolnienie :D sialalalalal!

Kopniaków nie czuję, ale bańki mydlane są coraz częściej i wyraźniejsze... :)
Pozdrawiam!
Udanej niedzieli i trzymam kciuki za wizytujące!

Moja za to wierciuch niesamowity, wczoraj tez mi na pecherzu siedziala - odkrylam bawiac sie detektorem, a czulam taki dyskomfort ze ojej :D
Ja sie pochwalilam i dupa, nos zapchany, gardlo boli.
I dzis pierwszy raz wymiotowalam, wczoraj bylismy na imieninach u babci mojego wiec mozliwe ze sie czyms zatrulam.... poki co nie opuszczam wyrka :D
Mam nadzieje ze szybko sie wykurujecie kochane :*
Milej niedzieli mordeczki :*

Akuku, Love i ten czosnek lub cytrynę W skarpetki i ubrać dziecku? Serio? Nigdy o tym nie słyszałam

Kasia zdrowiej nam :)
Blerka, też nie czuje kopniaków, ale własnie przeczytałam,że najlepiej po posiłku połozyć się, zrelaksować i wtedy czuć ruchy dziecka najczęściej
Magduś mocno cie zawaliło? Czytałam,że w II trymestrze zapchane noski to raczej norma, wydziela się wiecej płynów. Co do zatrucia to oczywiście coś bleeee musiałaś zjeśc- kuruj sie :)

Mam dziś lenia, leżę od rana na kanapie i jedyne na co mam ochotę to sałatka z fetą, więc pędzę zrobic

Beata no wlasnie ja moge chorowac..byle dzieci bhly zdrowe..ale jest poprawa! Emis iddycha przez nosek ;) mniej kaszle juz prawue wcale ;)
Co do mojego udg to ja nic nie wiem jeszcze.. czekam na list... ale jeszcze jakues dwa trzy tygodnie..uhuhuhu.
A powiedz mi czemu tak bardzo chcesz corcie ? Nie pamietam czy pisalas :)
Ja tez uzalezniona od forum haha.. teraz mam sie przespac bo emis ma drzemke a ja tuuu haha

Kasietra rozgniec zabek czosnku i postaw przy lozku na szafeczce lub jakos blisko glowy :) dzuala bakteriobujczo.. u nas zadzialal i oddycha sie lepiej.. smierdzi ale coz.

Magdus zdrowka !

Js wczoraj jak sid dopplerem bawilsm to malebstwo kopali ba takie szumy byly haha.

Noo i ide spac :)

Lilija ja zrobie taka aste z czosnku i soku z cytryny i tym posmaruje stopy a na to skarpety.. oby zadzialalo.. ale czosnek wiszacy w sypialni pomogl .. chyba w calym domu rozloze pognieciony czosnek haha.

Akuku chce córeczkę bo uważam że dzieci jedno plciowe się lepiej dogaduja wspolne tematy mają wspolny pokój beda mieć wiec fajnie jakby byla dziewuszka. Poza tym ja zawsze chcialam dwie coreczki.

reklama
Akuku o tym rozkladaniu czosnku to pierwsze słyszę tez.. Hm ale każdy sposób na pewno cos pomoże warto próbować :)
Magdus co co tego nosa to mi przeszło całe przeziębienie, nic nie boli ale smarkam i smarkam i juz czasem z nosa krew lekko puści o juz mam tego dosyć.. Pytałam lekarza i mówił ze np teraz jest wiecej krwi w organizmie i krwawienia z nosa mogą sie pojawiaj i na ten katar tez cos mówił ze to normalne i może byc długi czas wlasnie przez jakis czynnik ciąży.. Eh..
Ja juz wstałam, u mnie przed 8, i juz latam bo koło 12 mam to usg [emoji7]

Do góry