reklama
beata88
Fanka BB :)
Bunia ale super no i nie bedziesz juz żyła w niewiedzy. No dlatego ja tez wzielam sobie podwojna wizyte bo chcę juz znac te płeć i zaczac chociaż te ciuszki sortowac
Anney tak bylas tym wozkiem podekscytowana ze o sobie zapomnialas?:-) zdrowka kochana!
Akuku jej najgorsze jak dzieci choruja:-( zdrówka! A ty kiedy masz wielki dzień z usg??:-)
A my dzisiaj pospalysmy do 10.30 i jestem tak zakrecona ze nie wiem za co się zabrac. Ale oczywiście najpierw na forum musialam wejsc:-) no uzaleznienie
Anney tak bylas tym wozkiem podekscytowana ze o sobie zapomnialas?:-) zdrowka kochana!
Akuku jej najgorsze jak dzieci choruja:-( zdrówka! A ty kiedy masz wielki dzień z usg??:-)
A my dzisiaj pospalysmy do 10.30 i jestem tak zakrecona ze nie wiem za co się zabrac. Ale oczywiście najpierw na forum musialam wejsc:-) no uzaleznienie
kasietta
Hej,
Ja mam dzisiaj dzień "leżę i umieram"... Nos zawalony, zatoki zawalone, na oczy nie widzę, a to przez męża, zaraził mnie drań. Za karę dzisiaj się namiętnie mną opiekuje
Ja mam dzisiaj dzień "leżę i umieram"... Nos zawalony, zatoki zawalone, na oczy nie widzę, a to przez męża, zaraził mnie drań. Za karę dzisiaj się namiętnie mną opiekuje
Cześć Bączki!
napisałam długiego posta i mi się skasował. spróbuję odtworzyć
w nocy wróciłam ze spotkania z kumpelami ze studiów, tym razem byłyśmy na weekend w Gdańsku
następne jakoś kwiecień, maj... tym razem w Łodzi...
wszystko super, poza tym że Leonidas się ułożył na pęcherzu i sikałam co 5 minut. Myślałam, że to początek zapalenia pęcherza, ale jakoś tak bezboleśnie było, więc to chyba jednak Leon..
Wizyta i USG x 2 dopiero za tydzień... Czekam też na telefon ze szkoły rodzenia...
jeszcze miesiąc i idę na urlop, a po nim... zwolnienie
sialalalalal!
Kopniaków nie czuję, ale bańki mydlane są coraz częściej i wyraźniejsze...
Pozdrawiam!
Udanej niedzieli i trzymam kciuki za wizytujące!
napisałam długiego posta i mi się skasował. spróbuję odtworzyć
w nocy wróciłam ze spotkania z kumpelami ze studiów, tym razem byłyśmy na weekend w Gdańsku
Wizyta i USG x 2 dopiero za tydzień... Czekam też na telefon ze szkoły rodzenia...
Kopniaków nie czuję, ale bańki mydlane są coraz częściej i wyraźniejsze...
Pozdrawiam!
Udanej niedzieli i trzymam kciuki za wizytujące!
Moja za to wierciuch niesamowity, wczoraj tez mi na pecherzu siedziala - odkrylam bawiac sie detektorem, a czulam taki dyskomfort ze ojej
Ja sie pochwalilam i dupa, nos zapchany, gardlo boli.
I dzis pierwszy raz wymiotowalam, wczoraj bylismy na imieninach u babci mojego wiec mozliwe ze sie czyms zatrulam.... poki co nie opuszczam wyrka
Mam nadzieje ze szybko sie wykurujecie kochane :*
Milej niedzieli mordeczki :*
Ja sie pochwalilam i dupa, nos zapchany, gardlo boli.
I dzis pierwszy raz wymiotowalam, wczoraj bylismy na imieninach u babci mojego wiec mozliwe ze sie czyms zatrulam.... poki co nie opuszczam wyrka
Mam nadzieje ze szybko sie wykurujecie kochane :*
Milej niedzieli mordeczki :*
lilija
Akuku, Love i ten czosnek lub cytrynę W skarpetki i ubrać dziecku? Serio? Nigdy o tym nie słyszałam
Kasia zdrowiej nam
Blerka, też nie czuje kopniaków, ale własnie przeczytałam,że najlepiej po posiłku połozyć się, zrelaksować i wtedy czuć ruchy dziecka najczęściej
Magduś mocno cie zawaliło? Czytałam,że w II trymestrze zapchane noski to raczej norma, wydziela się wiecej płynów. Co do zatrucia to oczywiście coś bleeee musiałaś zjeśc- kuruj sie
Mam dziś lenia, leżę od rana na kanapie i jedyne na co mam ochotę to sałatka z fetą, więc pędzę zrobic
Kasia zdrowiej nam
Blerka, też nie czuje kopniaków, ale własnie przeczytałam,że najlepiej po posiłku połozyć się, zrelaksować i wtedy czuć ruchy dziecka najczęściej
Magduś mocno cie zawaliło? Czytałam,że w II trymestrze zapchane noski to raczej norma, wydziela się wiecej płynów. Co do zatrucia to oczywiście coś bleeee musiałaś zjeśc- kuruj sie
Mam dziś lenia, leżę od rana na kanapie i jedyne na co mam ochotę to sałatka z fetą, więc pędzę zrobic
Akuku
Beata no wlasnie ja moge chorowac..byle dzieci bhly zdrowe..ale jest poprawa! Emis iddycha przez nosek
mniej kaszle juz prawue wcale
Co do mojego udg to ja nic nie wiem jeszcze.. czekam na list... ale jeszcze jakues dwa trzy tygodnie..uhuhuhu.
A powiedz mi czemu tak bardzo chcesz corcie ? Nie pamietam czy pisalas
Ja tez uzalezniona od forum haha.. teraz mam sie przespac bo emis ma drzemke a ja tuuu haha
Kasietra rozgniec zabek czosnku i postaw przy lozku na szafeczce lub jakos blisko glowy
dzuala bakteriobujczo.. u nas zadzialal i oddycha sie lepiej.. smierdzi ale coz.
Magdus zdrowka !
Js wczoraj jak sid dopplerem bawilsm to malebstwo kopali ba takie szumy byly haha.
Noo i ide spac
Co do mojego udg to ja nic nie wiem jeszcze.. czekam na list... ale jeszcze jakues dwa trzy tygodnie..uhuhuhu.
A powiedz mi czemu tak bardzo chcesz corcie ? Nie pamietam czy pisalas
Ja tez uzalezniona od forum haha.. teraz mam sie przespac bo emis ma drzemke a ja tuuu haha
Kasietra rozgniec zabek czosnku i postaw przy lozku na szafeczce lub jakos blisko glowy
Magdus zdrowka !
Js wczoraj jak sid dopplerem bawilsm to malebstwo kopali ba takie szumy byly haha.
Noo i ide spac
beata88
Akuku chce córeczkę bo uważam że dzieci jedno plciowe się lepiej dogaduja wspolne tematy mają wspolny pokój beda mieć wiec fajnie jakby byla dziewuszka. Poza tym ja zawsze chcialam dwie coreczki.
reklama
bunia15
Akuku o tym rozkladaniu czosnku to pierwsze słyszę tez.. Hm ale każdy sposób na pewno cos pomoże warto próbować
Magdus co co tego nosa to mi przeszło całe przeziębienie, nic nie boli ale smarkam i smarkam i juz czasem z nosa krew lekko puści o juz mam tego dosyć.. Pytałam lekarza i mówił ze np teraz jest wiecej krwi w organizmie i krwawienia z nosa mogą sie pojawiaj i na ten katar tez cos mówił ze to normalne i może byc długi czas wlasnie przez jakis czynnik ciąży.. Eh..
Ja juz wstałam, u mnie przed 8, i juz latam bo koło 12 mam to usg [emoji7]
Magdus co co tego nosa to mi przeszło całe przeziębienie, nic nie boli ale smarkam i smarkam i juz czasem z nosa krew lekko puści o juz mam tego dosyć.. Pytałam lekarza i mówił ze np teraz jest wiecej krwi w organizmie i krwawienia z nosa mogą sie pojawiaj i na ten katar tez cos mówił ze to normalne i może byc długi czas wlasnie przez jakis czynnik ciąży.. Eh..
Ja juz wstałam, u mnie przed 8, i juz latam bo koło 12 mam to usg [emoji7]