reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beata ty sortować a ja kupować :) jeju mam nadzieje ze malenstwo bedzie dało podglądnac.. Ale pytałam jak sie umawiałam o mówili ze wtedy dają wiecej czasu a jak juz całkiem "nie da rady" to umawiają cie na inny termin za free.. Bo oni te zdjecia i ta płyta i im zależy .. Oni sie w tym specjalizują i po to sa go tez im zależy a opinie maja świetne.. Hm ciekawe jak w praktyce wyjdzie :) A na stronce jakie maja ładne fotki dzieciatek mmm ...

reklama
Trzymaj trzymaj;)
A najbardziej mnie m wkurza tym ze jadę to mu nie mówiłam wogole ze udało mi sie na dzisiaj umówić i niech spada.. Jadę sama :) On niech sobie leży i baki puszcza, albo piwko z kolegami wypije bo ost mu to super wychodzi brrrrr ...

Powodzonka Bunia !! :*
Dziolszki wiem wiem o tym katarze bo katar ciazowy mam od samego poczatku ale gardziolko i stan noska wskazuje jednak na przeziebienie :(
Jakos nie super mocno ale uciazliwe sie stalo po takim czasie spokoju :D
Jak wam mija niedziela kochane?
Ja po zakupach znow w wyrku :D a jelita mi tak pracuja ze juz nie wiem co jest dzidzia a co jelitami :D

Magdus a ja tak miałam ze zaczęło sie od kataru ale takiego ze nos zatkany i spywalo mi do gardła i mnie gardło bolało i zatykali.. Potem przeszło w kaszel a potem nos sie "odblokował" noi i cały czas spływa.. Czasami tak nagle ze ledwo z historyczka zdarzam.. Eh

Bunia bo tak jest czesto w tych co sie placi... :) fajnie ze u was tak jest.
Ja bym mojego chyba zabila jakby ze mna nie pojechal z lenistwa hahaa
Ale jak masz sie denerwowac to pewnie jedz sama.

Magdus no to czosneczek zajadaj ;) i inne specyfiki .. zdrowka !
Moja niedziela leniwa. Spalam z minionkiem 3 godziny tzn on 3 ja 2.5 bo bb wazniejsze haha.
A teraz wyszlam z chlopcami ba spacer :) bo nie moglam sie oprzec takie slonce. Chlopaki sie bawia na placu i zaraz idziemy dalej chodzic.... emis dzis patrzy z wozka i niebwyciagam go zeby go nie dowialo ...
Zmykam

Pozbierałam się i wszyszłam z Mż na spacer, pochodziliśmy szlakiem turystycznym a pozniej podjechaliśmy autkiem na wieżę widokową. Mam lęk wysokości, ale niegdy nie odpuszczam takich okazji. Trzymałam się kurczowo barierki-przeżyłam :D

Korzystajcie dziewczyny ze świeżego powietrza, ja kocham wiosne i lato, najchetniej wciąż bym na podwórku siedziała, ale narazie pogoda na to jeszcze nie pozwala.

Dziewczyny jednak bedzie SYN.. !!! Wiem wiem ważne ze zdrowe ale jestem bardzo zawiedziona bo chciałam córeczkę :((( buuu..
Potem wam opowiem jak było ale za taka cenę jestem super zadowolona.. Z miejsca itd.. Ok wracam pomału do domu ..

reklama
Do góry