reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Melduje się ;-) dzidzia szaleje coraz bardziej jeszcze nie umie się przyzwyczaić ;-) Wczoraj mój P poczuł jej ruchy ;-) najbardziej szaleje po czekoladzie hihi.
Gratuluję bunia ;-)

Dobry . Późnym popołudniem.

Bunia - gratuluje syna. I nie ma co się smucić. Chłopcy są tak samo cudowni!! A nawet bardziej ;-).

Chorowitki kurować się bo wiosna idzie!!!

A u mnie jak co niedziele. Flomarkt, później do lidla na zakupy... Mój lokator też okupuje mi pęcherz dając tym samym dość często o sobie znać bo sikać mogę po kropelce.

Bunia następnym razem się uda córka :-D a tak swoją drogą ja moj cykl owulacyjny obserwowalam i wyszlo mi że właśnie córka powinna być. Sexik był dwa dni przed ovu także wg teorii to żeńskie plemniki mają dłuższą żywotność i to one powinny zapłodnić jajo heh

Bunia ja wiem, że żadne słowa otuchy Cię nie pocieszą, jednak pozwolę sobie spróbować - przy pierwszej ciąży czułam, że to będzie dziewczynka i nie wyobrażałam sobie chłopaka. W 5. msc okazało się, że pyrtuś jest i...trudno mi się było cieszyć, choć patrzyłam w monitor usg na własnego szkraba. Przez kolejne cztery miesiące oswajałam się z myślą, że to jednak chłopiec. Ale w chwili kiedy się urodził nie wyobrażałam sobie, żeby to był ktoś inny niż mój malutki pulchniutki Kubuś. Przy tej ciąży przez pierwsze miesiące starałam się oswoić z myślą, że to może być dziewczynka, bo po chłopczyku wolałabym drugiego chłopca. Wybaczcie mamusie, ale chłopcy są fajniejsi! A dziewczynka przysparza więcej kłopotów. A im starsza tym kłopotów jeszcze więcej!

Buniaaa TY mi tu "nie rycz" tylko skakaj do sufitu ze szczęścia! Chłopaki są cudowni, zresztą same sobvie conajmniej jednego za partnera wybrałyśmy i płodziciela naszych szkrabów :). Urośnie Ci fajny dżenelmen z seksi uśmiechem i zobaczysz jak dziewuszki będą mdlały :D

reklama
dobry wieczor [aniom.

alergia mnie abije! jaka ja durna. pamiec mi
znika ;)

ale

mam wo
[FONT=tahoma, verdana, arial, sans-serif]zek! jest cudowny. chlopcy sie klocili kto ma go prowad[/FONT]zic :-)
[FONT=tahoma, verdana, arial, sans-serif]love, pislaam do ciebie na priva.

[/FONT]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry