reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku u mnie podobnie, też mam uraz przez ojca co prawda nie był alkoholikiem ale bywało że codziennie wracał pijany... A mój mezulek niestety też tak ma, podejrzewam że gdyby tylko mógł to np min. po 3 piwa by sobie pił codziennie... Czasami mam ochotę go zostawić bo nie mam już sił tłumaczyć i prosić bo on oczywiście nic złego w tym nie widzi a ja tylko się czepiam...

reklama
u mnie 4kg na plusie ale w 1 ciazy mialam juz 7 na plusie

anney 2kg to bardzo malo, jedz bo bialka potrzeba teraz duzo, musisz dbac o siebie, zawsze trzeba jakas przekaske miec bo cukie lubi spadac i sie slabo robi

6kg do konca 5 miesiaca to normalne tycie w ciazy, w sam raz i nie ma sie co przejmowac, do 16kg mozna przytyc i to jest norma przy dobrej wadze przed ciaza, w 1 ciazy przyttlam 15kg i wszystko zniklo, wystarczy czas i karmienie dziecka

2 kg to wcale nie za mało moim zdaniem, sama mam mniej niż dwa na plusie a w sumie to i tak ważę mniej niż przed ciążą. Ja w pierwszej ciąży to 6kg na plusie miałam gdzieś w 30 tygodniu dopiero

ja jak na razie nadal nic nie przytylam.... ze 109,8 schudłam do 105,5 po tym okropnym grypsku. 5 miesiac a ja w sumie na minusie. niby maluszek rosnie, niby nie potrzebuje wiecej kg a jednak sie martwie.

za tydzien mam spotkanie z dietetyczka mam nadzieje, ze mnie uspokoi

Akuku, ja Cię przepraszam, ale aplikacja na android jest bardzo uboga i tutaj nie ma suwaczków :(
Z tymi ubrankami raczej marne szanse bo to się zbiera od dawna i w dodatku 90% to ciuszki używane...

U mnie miesiąc temu było około 2kg, zobaczymy w środę ile teraz mi przybyło! tylko u mnie problem z jedzeniem, nadal nie mam łaknienia, od większości posiłków mam odrzut, mało co jem w ciągu dnia...zauważyłam, że ręce mi schudły, piersi się opróżniły, choć miały się wypełniać...siara jest, więc co miało przybyć to przybyło, ale najwidoczniej tłuszczyk się ulotnił w jakimś stopniu :/

Ostatnia edycja:
natka przy twojej wadze nie masz sie czym matwic, bo norma 12-16kg jest dla kobiet z prawidlowym bmi, jesli ma sie jakas nadwage to tyc malutko, wazne zeby sie prawidlowo odzywiac

loveboild kazdy przypadek jest inny bo czasem przy wymiotach sie traci ale 2kg do konca 5miesiaca prawie to malo, mi sie przynajmniej tsk wydaje, jesli jesz zdrowo to nie ma sie czym przejmowac

reklama
Ancikowa nie przeraszaj :) domyslilam sie ze nie widzisz ;) ja w telefonie tez nic nie widze ;) znaczt suwaczkow ;) a szkoda. Kiedys na starym telefonie mialam stara aplikacje i byly suwaczki.

Ewelinka ja tam swojej wagi pisac nie bede bo nie ma sie czym chwalic :p
Haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry