reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beata zaraz wrzucę bo dopiero do domu wróciłam :) w sumie nie ma "na co" patrzeć zbytnio bo albo tyłek albo plecy.. Nic dziecko noe współpracuje :/
Blerka gratuluje ruchów :) u mnie nic poki co a jestem w połowie 16t wiec jeszcze czas po za tym jak dziecko jest non stop odwrócone do pleców to hm kicha no :/
Fioleczka jak ja cie rozumiem .. Może tego samego chłopa mamy :D moj jak wróci z pracy albo cos robi wieczorem to zawsze musi mieć drinka albo piwko inaczej to on nic nie zrobi.. Nie zeby sie upijał ale 1-2 dzień w dzień czasami mu sie odwidzi i ma 1-2 przerwy.. Mówiłam, prosiłam i nic nie pomaga.. Teraz ja noe tykam alko bo ciąża to tym bardziej jadka w domu o to a on nic sobie z tego nie robi.. Tylko ja sie nie potrzebnie denerwuje bo przecież ja sie czepiam i problemu nie widzi on.. Eh...

reklama
Dobry wieczór miłe Panie.

Ale mnie dziś Jocha wymordował, chciałam ja jego a tu się odwróciło.

Jutro babska urodzinowa kawa koleżanki. Jak ja to lubię.

Co do wagi ja mam 168cm wzrostu. Startowa waga 56.6kg średnio, teraz juz z 61kg mam ( niestety) Z Joschką startową miałam 59-60 kg a skończyłam na 80kg. Ile będzie tym razem się okaże.

Anney - o kurde.. Ja dziś prawie w autobusie zemdlalam, tak mi było niedobrze. Dobrze ze nie jechałam sama i ze mogłam oddać młoda pod opiekę i usiąść..

Anciikowa - to ty chcesz mieć córeczkę teraz? Juz nic nie rozumiem.. A nie fajniejszego chłopca?

hejka

bunia - gratuluje synka, nie smuc sie, zdazysz sie jeszcze przyzwyczaic do tej mysli, a jak sie urodzi to bedzie ci wszystko jedno, ba nawet powiesz ze to najukochanszy syneczek mamusi

akuku - wspolczuje nocki, oby dzisiaj bylo lepiej

anney - uwazaj na siebie, czesto ci sie to zdarza?

beata - super ze poszlas na wizyte, przynajmniej mozesz byc spokojna ze w cytologii nic strasznego nie ma

fioleczka - nie denerwuj sie, sciskam, pamietaj ze nerwy to nic innego jak karanie siebie za glupote innych

cos jeszcze mialam napisac ale oczywiscie zapomnialam, bo skleroza ciazowa rozwija mi sie w zastraszajacym tempie

ja dzis znow dzien w biegu i latanie po sklepach, stolarzach itp
jutro chyba do laboratorium pojade bo w piatek wizyta i musze krew i mocz zbadac

Natka nie masz sie czym martwic gorzej gdybys duzo przytyla na dzien dobry. Ja schudlam na poczatku 4kg od tak a teraz jest o 3kg wiecej wiec i tak 1kg mniej niz na poczatku ale u mnie to inna historia ja nie moge przytyc wiecej niz 8kg a max do 10kg. Im mniej tym lepiej ze wzgledu na otylosc. Z tego co czytalam to do 6kg w tym okresie w ciazy jest ok przy zalozeniu wlasnie ze przed ciaza waga byla prawidlowa.

Anney mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej?

Fioleczka wspolczuje sytuacji z mezem, mam nadzieje ze sie ogarnie w koncu.

Beatko trzymam kciuki zeby potwierdzila sie coreczka.

Akuku wspolczuje nocki, oby juz bylo lepiej.

lucalew ja mam 6-7 kg na plus a mam nadwagę :( nie wiem czemu az tak mi waga rosnie :( nie jem już zadnych paczusiow itd. :P haha
a waga dalej w gore idzie ;/
nie bede się glodzic przecież...
w poprzednich ciążach nie tylam tak, bardziej po ciążach w trakcie karmienia;/
no nic nie zrobie za bardzo teraz bo wcale nie jem az tak dużo żeby waga rosla..jem jak przed ciaza mniej więcej..
mam nadzieje ze waga przystopuje :)

A ja właśnie wróciłam z przychodni. Nie wytrzymałam i pojechałam zobaczyć te moje wyniki z cytologii i co z nimi nie halo.. Mój gin przyjął mnie bez zapisu i wyjaśnił co i jak.. W cyto opis liczne stany zapalne - dał mi globulki dopochwowe i kazał się tym nie przejmować. Że to nic ala rak także luuuuzzz:tak: kamień z serca mi spadł.. mam brać te globulki i cytologia do powtórki..
Ale się cieszę i jutro mam znów USG prywatnie tym razem i mam nadzieję że potwierdzi moją ukochaną córunie! :tak:

i widvisz?? super. told ya :-)

reklama
tak tak kochane, dziekuje. jest lepieej.
ostatnio zalsabniecia zdarzaja mi sie czesto, ale dzis to pprostu moment poszlo.
na szczescie nauczona ostatnimi razami mialam ze soba lucozade, szybko postawilo meni na nogi. tylko tych moich synkow kochanych mi zal, bo sie przestraszyli brdzo.
nie lubie tych omdlen ciazowych :(

:** kochane jestescie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry