reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cześć dziewuchy :-)
Akuku współczuję nocy i życzę dużo zdrowia dla Emilka i Tobie również żebyście pogonili w końcu te choroby.
Beata cieszę się że to "tylko" stany zapalne i po tabletkach na pewno wszystko wróci do normy a Ty spokojnie czekaj do tego usg i przynieś nam potwierdzone informacje o dziewczynce w brzuszku :-)
Co do płci i wychowania to też myślę, że to wszystko zależy od więzi jakie się stworzy z dziećmi, ja z mamą zawsze miałam dobry kontakt ale tak naprawdę dopiero po wyprowadzeniu się z domu wytworzyłyśmy niesamowicie silną relację i teraz to moja prawdziwa przyjaciółka.

reklama
Pomału sie przyzwyczaję napewno wkoncu najważniejsze zeby dzidziuś urodził sie zdrowy i to najważniejsze :) oczywiście za trzy tyg mam połówkowe i mam nadzieje ze potwierdzi chłopaka, choć no takie "jaja" to watpię zeby była pomyłka pępowinowa Eh..
Wczoraj pokazałam mojemu płytę z usg, oglądnął i sie ucieszył okropnie i łzy ocierał widziałam sie wzruszył.. Oboje chcieliśmy dziewczynkę (moj m ma syna z poprzedniego małż i chyba on bardziej myślał o córci) i duzo o tym rozmawialiśmy ale co zrobić może następna ciąża......
Zaraz wrzucam ciuszki co kupiłam wczoraj na inny wątek i fotki..

Ancikowa nie zatwardzenie.. normalna kupka. Ja obstawiam zeby bo rece do buzi pchal i mial takie ataki placzu :(

Little masz racje.. ja np staram sie tlumaczyc jak nnp jestesmy na spacerze i jacys chlopcy (kiedys byli naszymi sasiadami) skacza po smietnikach itd... ze to jest oznaka nudy a przeciez jest tyle fajnych zajec. Mozna isc w gory, na basen , na tower itd itd.. i co jest fajniejsze ?
No i wlasnie duzo tlumaczrnia ze rodzina jest zawsze a koledzy czesti tylko na chwile... mowie im np ze sa wielkimi szczedciarzami ze maja siebie nawzajem.. ze zawsze beda mogli na siebie liczyc ;) mam nadzieje ze moi synowie jak beda mieli 14 lat tez beda mieli ze mna dobry kontakt :)
Mysle ze mamy jakis wplyw jesli chodzi o srodowisko .. ja np specjalnie woze dzieci do lepszej szkoly ;) dodatkowo nie puszczam ich nigdzie samych choc mam znajoma co syna 6 lat wypuszcza samego do parku nad rzeka ! .. w zyciu.. tam mozna sie latwo zsunac... ehh
Ale niektorzy tak robi bardzo czesto dla swietego spokoju..
Moja mama tez tak robila i uwazam ze nie bylo to dobre.. ile razy ja moglam sobie ogromna krzywde zrobic...
Ja uwazam ze ime wiecej czasu spedza sie rodzinnie tym lepiej dla naszych dzieci. Bo beda w stanie odroznic dobro od zla i zadecydowac czy sie w cos wcoagna czy nie ..ale wiadomo jezeli zaczyna sie predko jako male dziecko i nikt nie zwraca uwagi to potem tak dojrzewaja nudzac sie i co maja robic..

Little masz racje zakazujac pogarsza sie sprawe.. lepiej wytlumaczyc i powiedziec ale decyzja nalezy do Ciebie.. jednak wiem ze jestes madry i przemyslisz co powiedzialam itd. W ten sposob latwiej cos ugrac niz zakazujac ;)

Aneczka nie patrz na ludzi tylko sama sie wpychaj.. swoja droga ja np po porodzie z Alexem dalej jak w ciazy wygladalam i kiedys ki ktos gafe strzelil ze drugie w drodze haha.. facet malo kumaty bo Alex ze 3 miesiace mial haha..

Beata super ze bylas i sie uspokoilas !
No i trzamam kciuki za usg ;)

Cinamona moja kolezanka miala 2 corki i w 3 ciazy dalej core chciala. Ma synka i jest mega szczesliwa :)
Ja jedyna od poczatku chcoalam parke ? A zycie za mnie zadecydowalo ze mam 3 synow ;) gdyby druga byla dziewczynka to juz bym 3 nie miala a co dopiero 4 go haha ;)

Nutria narazie przeszlo ...ale boje sie nocy bo zab dalej nie wyszedl a opuchniety masakrycznie..

Spalam z emilekime i snilo mi sie moje usg.. ze pokazala mi kobitka ze dziewczynka i upewniala mnie kilka razy a ja ryczalam ze szczescia.... po czym sie obudzilam i taki zonk ze to tylko sen :(

Akuku to jest najgorsze jak się czegoś bardzo chce i ci się to przysni i jesteś taka szczęśliwa we śnie. A później się budzisz i zdajesz sobie sprawę że to tylko sen..oj okropne uczucie taki zawód. .Ale może już niedługo będziesz miała swoją wymarzoną córeczkę

hej dziewczyny. zyje, ledwo ;)

cie
zki bardvo tydzien mnie czeka.
moja lesia sie nie rus
za chyba ze strachu od moich nerwow. musze sobie melise zapodac (najpierw poczytam czy moge)

reklama
Akuku, przypomnij mi proszę ile lat mają Twoje dzieci? Byłam przekonana, że Emil to już duży chłop!

Mi chyba z obawy, że usłyszę "to chłopiec" i wszystkie siaty z ciuszkami od mamy i babci pójdą "w kosz", śniło się ostatnio, że urodziłam pięknego brązowookiego (jak mamusi) chłopczyka :D nie miałabym nic przeciwko, gdyby nie te wszystkie rzeczy, które dostaliśmy, a które są ewidentnie dla dziewczynek... :D

Blerka gratuluję ruchów tatusiowi! ;) moje dziecię to jakieś takie mało ruchawe. Ale może to dlatego, że jest mniejsze niż te książkowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry