Cześć dziewczyny, witam sie z domku mamusi :-)
piszecie o mielonych, u nas jutro. Zażyczyłem sobie z ciepłymi buraczkami, mama robi najlepsze mielone pod słońcem, a wczoraj powitała nas plackami ziemniaczanymi, mmmm pycha....
Lucalew ja tez robię zastrzyki z Clexane, do tego mnóstwo innych leków. Dam radę, zaszłam już tak daleko. Wiem,ze cieżko je robić, czasami jest ok, a czasami kilka dni pod rząd nie mam gdzie sie wbić, bo cholernie boli.
Borysiatko ja rownież czekam na fotki z ogrodu i parku. Uwielbiam takie tereny, żałuje,ze nie mieszkam na wsi. Dziś zajrzałam do mojego brata na wieś, ale Oni w ogóle nie doceniają tego co maja. Bratowa jest strasznym leniem. Kiedy brat powiększył obszar pod ogródek to powiedziała,ze sam sobie będzie pielil. Dodam,ze nigdy sie pracowała, tylko siedzi w domu. Ani kury, ani nic. Kompletnie.
Ktora pisała o wyprzedażach w hm. Byłam na zakupach w ubiegły weekend. Obkupilam synka na wiosnę, a sobie tylko jeansy z panekem na brzuszek.
Pupui powodzenia w urządzeniu domku. Mojemu M dziś sie śniło,ze nam w mieszkaniu płatami schodziła farba, panele
odpadały, nie było żyrandoli tylko gole zarowy. Bałagan i brud. Skąd taki sen? Jeszcze sie do konca nie urządziliśmy, a wprowadzaliśmy sie w sierpniu. Już mi sie nie chce nawet, a do lipca musimy to wszystko zrobić. Tylko cieżko z pracującym mężem powstawać no i z dzieckiem przy nodze.
Akuku my jesteśmy pierwszy raz poza domem odkąd Franio przesypia noce, no i dał dziś popalić. Baliśmy sie,ze nie będzie mu sie dobrze spało poza domem i niestety sprawdziło sie. A za dwa tygodnie jedziemy na święta nad morze. Mam nadzieje,ze w domu znowu będzie ładnie spał. A moze jakaś piątka zaczyna sie pojawiać. No zobaczymy.
aaaa no ii zapomniałam Wam napisać,ze zaklepaliśmy położna na poród. Wiedziałam,ze w tym szpiatlu co chce rodzic trzeba wcześniej, no i rzeczywiście jedna polecana przez koleżankę odmówiła z braku miejsc. Na szczęście ta która sobie wybrałam miała miejsce, choć zapisywała już na październik. Mam nadzieje,ze wszystko będzie dobrze i będę mogła rodzic SN.